Ostuda v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Hele, blbí lidé tě nemohou urazit, někdo, kdo si dělá srandu a uráží druhého proto, že chodí na záchod a zapomene se zamknout je blbý a má sociální schopnosti dítěte v mateřské školce
a jestli je ta kontrolorka normální, tak je něco takového pod její rozlišovací schopností a nebude o tom vykládat na potkání, ale zapomene na to dřív, než z toho záchoda vyjde
komu se nikdy nestalo, že se zapomenul zamknout v kabince a někdo na něj vlítnul…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klopotkova píše:
Zdravím vás všechny.
Dnes se mi stala v práci obrovská ostuda. Byla u nás hlášená kontrola, pan a paní. Šéfová a ostatní s nimi řešili nějaké věci a já jsem si odskočila na toaletu. Byl to mžik. Nezamčela jsem se, protože jak píši výše, byla jsem tam jen chviličku. Šéfová, kolegové a ti kontrolující byli zrovna v zasedačce.
Ještě před tím, než jsem odešla z toalety, tak se tam rozlétly dveře a já jsem stála s holým zadkem směrem ke dveřím.
Byla to ta kontrolující.
Teď je mi tak strašné trapně. Pokud to řekne šéfové, tak ta se mi bude smát, smlsne si na mně, je to velmi specifická žena, která dělá naschvály.
Je ta situace trapná?
Troll se tady skloňuje pořád, ale ono se tohle bohužel stalo…
Zbytečně v tom vidíš něco, co tam není. Myslím, že zrovna tvůj zadek se nijak nevymyká…
A když kontrolorka nechtěla vidět holý ženský zadek a nějak ji to pohoršuje, tak měla zaklepat…
A pokud bude dělat šéfová problém, tak není těžké pustit něco jakože závist není hezká vlastnost…
Jo a dej vědět až budeš vědět něco bližšího…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zadek máme všichni…nahota je součástí života…pokud si z tebe bude neadekvátně šéfová utahovat, začala bych se smát a obrátila bych to proti ní, že jsi nevěděla o jejím puritánství…mně se to stalo několikrát na veřejných WC…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ona ti vlezla na zachod bez klepani? Tak to ja nenavidim, lidi jsou jak deb*ili fakt…kdyz jsou na zachod dvere zavreny, tak nejprv klepu, par vterin cekam a pak teprve vlezu. Bohuzel s takovym buranstvim, ze jsem na mise a najednou nekdo zacne limcovat klikou bez zaklepani, se setkavam casto a kdyz vylezu, tak to nikdy neopomenu patricne okomentovat. Takze ty zde nejsi ta spatna…pani kontrolorka je jen buranka a pokud se s timto zazitkem-ktery by mel byt trapny hlavne pro ni jako skudkyni-bude jeste „chlubit“ tve sefove, tak ma iq houpaciho kone…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale Klopi, zadek máme všichni a potřebu vykonáváme taky všichni, nevím, proč by nějakou kontrolorku měla pohoršit zrovna tvoje pr. del.
Ale, přijde mi to až takové symbolické ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě bych to otočila proti ni. Řekla bych myslite to, jak jste mi vlezla bez zaklepání na záchod? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč by to měla říkat šéfové?
Nejsme snad na ZŠ ne?
Vůbec bych to neřešila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak viděla tvůj holý zadek na toaletě, a? Měla ses zamknout a ona klepat.
Nazí jsme si všichni rovni.
Absolutně bych neřešila, s prací toto vůbec, ale vůbec nesouvisí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hele, jednou se tomu zasměješ, akorát teď je to čerstvé. Nevidím důvod, proč by to kontrolorka měla komukoli hlásit, pokud se pochlubí, tak je akorát pitomá
. Tohle se stane ještě mockrát, holt poučení, že se člověk má zamykat
. Já tahle vlezla na záchod jedné dámě ve vlaku, byl to ten typ, kde se mačkají tlačítka a ona si zevnitř nezmáčkla zámek, takže wc se tvářilo jako prázdné. Myslím, že mně tehdy bylo trapněji než jí
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klopotkova píše:
Zdravím vás všechny.
Dnes se mi stala v práci obrovská ostuda. Byla u nás hlášená kontrola, pan a paní. Šéfová a ostatní s nimi řešili nějaké věci a já jsem si odskočila na toaletu. Byl to mžik. Nezamčela jsem se, protože jak píši výše, byla jsem tam jen chviličku. Šéfová, kolegové a ti kontrolující byli zrovna v zasedačce.
Ještě před tím, než jsem odešla z toalety, tak se tam rozlétly dveře a já jsem stála s holým zadkem směrem ke dveřím.
Byla to ta kontrolující.
Teď je mi tak strašné trapně. Pokud to řekne šéfové, tak ta se mi bude smát, smlsne si na mně, je to velmi specifická žena, která dělá naschvály.
Je ta situace trapná?
Pokud není pipina, tak to před sefovou vytahovat nebude. Vždyť by se i ta kontrolorka měla cítit trapné, že ti vlezla na wc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co by asi tak šéfové řekla? Že máš zadek? No, tak to je teda trapas… Ačkoli, proč stojíš v kabince s holým zadkem směrem ke dveřím? Močíš obkročmo?
Ne, fakt, tohle prostě nepříjemný zážitek pro všechny zúčastněné, takže ani jedna strana, pokud je psychicky v pořádku
, by se o tom nikde nešířila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím vás všechny.
Byla to ta kontrolující.
Je ta situace trapná?