Ostuda v práci

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
30395
17.3.22 13:34
@Klopotkova píše:
Zdravím vás všechny.
Dnes se mi stala v práci obrovská ostuda. Byla u nás hlášená kontrola, pan a paní. Šéfová a ostatní s nimi řešili nějaké věci a já jsem si odskočila na toaletu. Byl to mžik. Nezamčela jsem se, protože jak píši výše, byla jsem tam jen chviličku. Šéfová, kolegové a ti kontrolující byli zrovna v zasedačce.
Ještě před tím, než jsem odešla z toalety, tak se tam rozlétly dveře a já jsem stála s holým zadkem směrem ke dveřím.
Byla to ta kontrolující.
Teď je mi tak strašné trapně. Pokud to řekne šéfové, tak ta se mi bude smát, smlsne si na mně, je to velmi specifická žena, která dělá naschvály.
Je ta situace trapná?
Troll se tady skloňuje pořád, ale ono se tohle bohužel stalo…

Zase ty a zadek - tentokrát holý? Už jsi s tím někde byla? Myslím psychiatra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14588
17.3.22 13:41
@Tomie píše:
Co by asi tak šéfové řekla? Že máš zadek? No, tak to je teda trapas… Ačkoli, proč stojíš v kabince s holým zadkem směrem ke dveřím? Močíš obkročmo? :lol: Ne, fakt, tohle prostě nepříjemný zážitek pro všechny zúčastněné, takže ani jedna strana, pokud je psychicky v pořádku 8), by se o tom nikde nešířila.

Taky nad tím přemýšlím, jestli jsem někdy byla na WC, které by mělo dveře za mísou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61000
17.3.22 13:59
@Klopotkova píše:
Zdravím vás všechny.
Dnes se mi stala v práci obrovská ostuda. Byla u nás hlášená kontrola, pan a paní. Šéfová a ostatní s nimi řešili nějaké věci a já jsem si odskočila na toaletu. Byl to mžik. Nezamčela jsem se, protože jak píši výše, byla jsem tam jen chviličku. Šéfová, kolegové a ti kontrolující byli zrovna v zasedačce.
Ještě před tím, než jsem odešla z toalety, tak se tam rozlétly dveře a já jsem stála s holým zadkem směrem ke dveřím.
Byla to ta kontrolující.
Teď je mi tak strašné trapně. Pokud to řekne šéfové, tak ta se mi bude smát, smlsne si na mně, je to velmi specifická žena, která dělá naschvály.
Je ta situace trapná?
Troll se tady skloňuje pořád, ale ono se tohle bohužel stalo…

Si myslim, ze trapně by mělo být spis kontrolorce, když bez zaklepani vtrhne na záchod a ne se tim někomu chlubit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
17.3.22 13:59

Já myslím, že jí bylo úplně stejně trapně jako tobě :mrgreen: a určitě na to okamžitě chtěla zapomenout stejně jako ty, takže pochybuji, že to bude hlásit tvé šéfové :palec: Pusť to z hlavy, za nějakou dobu se tomu sama zasmeješ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
17.3.22 15:39

Asi ses ted odkopala, ze celou dobu se tady vydavas za zenu a pritom jsi chlap. :D Proc bys jinak mela zadek ke dverim? :think: :D
Ale jinak bych to obratila ve srandu. Kontrola byla dukladna, temer az hloubkova. :lol: A jeste bych dodala, ze bezne se leze do zadku kontrolorum a ne obracene. :think:
Mozna to byl ale interni audit. Ale na interni asi nedoslo, takze byl vlastne externi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
17.3.22 15:56

Jsem jediná, komu přijde nahý zadek, číhající u dveří, nelogický? Buď sedím, nebo natahuju kalhoty, ale rozhodně na toaletě nerotuju se staženýma gatěma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13115
17.3.22 16:27
@AstraG píše:
Jsem jediná, komu přijde nahý zadek, číhající u dveří, nelogický? Buď sedím, nebo natahuju kalhoty, ale rozhodně na toaletě nerotuju se staženýma gatěma.

Kontrolovala obsah mísy ještě než natáhla gaťky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
17.3.22 16:30

@Klopotkova Můžu vědět, kde pracuješ? Já si nějak nedovedu představit, že přijdu jako kontrolor na nějaké pracoviště, stane se mi toto a já půjdu a budu cizím lidem vykládat, že jsem jejich kolegyni vlezla na záchod. To mi přijde jak z pomocné školy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
17.3.22 16:31
@zrnko píše:
Asi ses ted odkopala, ze celou dobu se tady vydavas za zenu a pritom jsi chlap. :D Proc bys jinak mela zadek ke dverim? :think: :D
Ale jinak bych to obratila ve srandu. Kontrola byla dukladna, temer az hloubkova. :lol: A jeste bych dodala, ze bezne se leze do zadku kontrolorum a ne obracene. :think:
Mozna to byl ale interni audit. Ale na interni asi nedoslo, takze byl vlastne externi. :)
:potlesk: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16081
17.3.22 16:34

Taky si neumím představit, proč se staženýma kalhotama dělat otáčecí manévry. Ale u Klopotkové se zrovna nedivím, že ani u takové věci jako dojít si na wc, nejde s davem a musí mít něco extra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
17.3.22 18:25

Buď v klidu, nic tak hrozného se nestalo..
Já jsem trubka, ještě bych prohlásila „nejsem, nekoukej“ jako to bylo v příšerkach S. R.O. :mrgreen: :mrgreen:
Chápu, že se to těžko soudí, když se to nestalo nám ale tobě.. Opravdu bych se tím ale netrápila.. Hlavu vzhůru :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9321
17.3.22 19:27
@Michelle_M píše:
Taky nad tím přemýšlím, jestli jsem někdy byla na WC, které by mělo dveře za mísou :think:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76106
17.3.22 19:30
@zrcadlo píše:
Taky si neumím představit, proč se staženýma kalhotama dělat otáčecí manévry. Ale u Klopotkové se zrovna nedivím, že ani u takové věci jako dojít si na wc, nejde s davem a musí mít něco extra.

přece na míse seděl chlap a Klopka mu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16081
17.3.22 19:39
@stinga píše:
přece na míse seděl chlap a Klopka mu…

Ahá, no tak to jí v úvodním příspěvku vypadlo písmenko: „Šéfová a ostatní s nimi řešili nějaké věci a já jsem si odskočila na toaletu. Byl to mUžik.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
17.3.22 19:52

Vždy po vykonání potřeby si nasazují kalhotky ve stoje přirozením k míse. To, zda jsem chlap nebo ne, nad tím už tady dumaly různé uživatelky v uzavřenkách. Je to směšné.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat