Práce, kam mohu chodit kdy chci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Sisika9 píše:
KFC, McDonald's…
tak dcera v mekáči měla taky určený mininmální počet hodin a chtěli půlku z toho o víkendech
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:Úklid někde přes agenturu či hlídání dětí.
Anebo spíše brigáda, to je fuk. Existuje? Jsem osvč, ale chci a potřebuji si přivydělat. Problém je v tom, že kde jsem se zatím ptala /šlo o obchodní centra, prodavačky a tak/, nebyla možnost si plánovat směny ve stylu: mohu chodit v po/st/pá, ale plánovala to vedoucí a chtěla nějaké minimální hodiny. Víte o něčem takovém? Nemusí to být nic trvalého, jde mi o to flexibilní plánování směn.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Anebo spíše brigáda, to je fuk. Existuje? Jsem osvč, ale chci a potřebuji si přivydělat. Problém je v tom, že kde jsem se zatím ptala /šlo o obchodní centra, prodavačky a tak/, nebyla možnost si plánovat směny ve stylu: mohu chodit v po/st/pá, ale plánovala to vedoucí a chtěla nějaké minimální hodiny. Víte o něčem takovém? Nemusí to být nic trvalého, jde mi o to flexibilní plánování směn.
Až něco takového seženeš tak nám dej tip. Určitě nejsem jediná koho by zajímalo, jak jsi našla práci, do které budeš docházet jak do houslí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkus brigadu jako osobni asistent s lidem s nejakym znevyhodnenim. Moje neter to ted dela pri skole, domlouva se s koordinatorkou na hodinach a v jaky dny muze vzdy mesic dopredu, ma stale klienty, pre ma cas ut a st vzdy a zbytek na domluve. Doprovazi na urady, k lekariy dochazi domu, na nakupy, zalezi co vse chces delat a co zmis, ona nema zadyn scoialni ani zdravotni kurz, tak nedela sebeobsluhu apod..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
WOLT ![]()
Jinak si jistě člověk může vybírat, ale pořád to nějak musí dávat smysl i té firmě. Teda se dají vybrat dny v týdnu, nebo směny R/O/N, ale že by šlo třeba Pondělí 10-12. Středa 16-19… to bych moc nečekal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jde, jen to hledat.
Mám takovou brigádu. Volby mezi celodenní nebo 17:00-21:00.. Popr lze upravit i jinak. Dny si vybírám ja
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak nemožné to není, záleží na oboru. Já měla při studiu brigádu, kam jsem nemusela chodit - a de facto jsem tam vůbec nechodila (i si tam ze ně dělali srandu) - jen prostě k určitému datu musela být práce hotová, a jestli to dělám u počítače v kanclu nebo ve vlaku bylo všem putna. Ale to bylo krátkodobě na pár měsíců, na DPP a vykazovala jsem nějakých 50-70 hodin měsíčně, takže nějakých max 15, spíš 10 tis, to by asi dospěláka nevytrhlo, ačkoli platy šly od té doby nahoru. A byly to překlady a psaní tiskovek, nic světoborného.
Většina spolužáků to měla podobně - někdo teda docházel, ale vždycky podle svých možností (tlumočení apod). Obecná administrativa by šla podle mě taky, že bys 1-2 dny v týdnu chodila a zbytek řešila dle svého uvážení… Takže bych neztrácela naději a hledala dál. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja si teda do Mekace chodila podle potreby - 3× tydne na 3h denne vecer, nebyl v tom problem. Tedka mam praci na HO, kdy si muzu delat jak chci, jen musim opracovat denne 8h a ve ct mit vsechno hotovo. Ale muzu delat jak chci - 8h vcelku, nebo si to rozhodit… Je to fajn. Delam v mediich ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě napadlo třeba pro nějakou pojišťovnu navolávaní kontaktů?
Kdysi jsem chodila na callcentrum do cestovky při studiu. Přišla jsem, jak mi to zrovna vyhovovalo, brala příchozí hovory a vytvářela rezervace. Ale je to 10 let zpátky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nešly by nějaké ty kurýrní služby, Rohlík, Košík, dámejídlo, PPL, Geis atd,?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Špatná otázka. Resp. takhle položená má odpoveď: taková neexistuje.
ALE když otázku upravíš - Práce, kterou mohu udělat, kdy chci - tak takové existují. (samozřejmě nějaký časový rámec tam je)
Dovětek: jsem také OSVČ a ze stejného důvodu jsem si právě teď hledala úplně stejnou brigádu jako Ty. Ozvali se mi mejlem, že mi ji dají a bude mne telefonicky kontaktovat někdo z firmy přímo s přidělením práce.
Když chceš, tak po takových 2 týdnech Ti mohu odpovědět do SZ, jaký typ práce to byl. Až to začnu dělat. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karamba2020 píše:
Nešly by nějaké ty kurýrní služby, Rohlík, Košík, dámejídlo, PPL, Geis atd,?
Mě napadlo, že můžeš kdykoliv jak se ti zachce dělat taxikáře pro Uber?
Jak máš čas, přihlásíš se do appky a jezdíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud bys chtěla a měla na to žaludek, tak modelka přes live chat. Tam vysloveně chodíš, kdy chceš a můžeš 7/24. Ovšem tohle není pro každou.
- Citovat
- Upravit