Rada - práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Co nějaké překlady zdravotnických materiálů? Ale to by chtělo IČO.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
110 na hodinu je dnes běžné, v podstatě se vůbec nevyplatí cokoliv dělat, peníze sežere cesta, jídlo, a už jsi v mínusu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DanielaD píše:
110 na hodinu je dnes běžné, v podstatě se vůbec nevyplatí cokoliv dělat, peníze sežere cesta, jídlo, a už jsi v mínusu
Cesta z ložnice do obýváku k počítači?
A to jídlo by bez práce určitě nejedla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná píše:
Cesta z ložnice do obýváku k počítači?A to jídlo by bez práce určitě nejedla
tvé rozumové chápání je nad limit dnešního data v kalendáři
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DanielaD píše:
tvé rozumové chápání je nad limit dnešního data v kalendáři
Pouč mě prosím, co znamená „limit dnešního data“- znáš význam slova limit? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DanielaD píše:
Co to je za blbost? 110,–/hod rozhodně není běžné u odbornějších pozic. Těch tvých běžných 110 dostaneš v rychlém občerstvení nebo jako uklízečka na part time, ale i ty mají více.
Zakladatelko, jak už tu padlo zkus nějaké překlady ve zdravotnictví. Výuku aj - příprava na přijímačky, nebo třeba učit, ale to není HO, ale určitě by to na pár hodin týdně šlo domluvit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hezké odpoledne,
Chtěla bych poprosit o radu. Jsme na mateřské dovolené, brzy budu přecházet na rodičovskou.
Pracuji na home office.
Je to 4 hodinová pracovní doba.
Předtím jsem pracovala ve zdravotnictví-technictější obor. To jsem však musela na PN kvůli těhotenství.
Momentálně mám plat 110 na hodinu. Což není moc.
Má otázka tedy je, zda nemáte nějaké tipy, jak si najít lepší práci na home office, kvůli malému.
Lépe placenou
Umím plynně anglicky, studovala jsem bakaláře (zdravotnictví) ve Velké Británii, umím psát všemi deseti, mám dobré organizační i vyjadřovací schopnosti..
Kdyby prosím někdo měl nějaký tip, budu za nej moc ráda.
Děkuji moc za případné nápady