Vychovatelka v DÚ

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2
14.3.22 15:58

Vychovatelka v DÚ

Ahojte, chtěla jsem se zeptat, proacovali jste někdy někoho jako vychovatelé v diagnostickém ústavu? Jsem brzy po MD a jelikož jsem studovala speciální pedagogiku, řekla jsem si, že si do té doby doplním vzdělání, ale hlavně mě zajímá teda rozpad směn. Dá se zvládat se 3 dětmi? Mění se to nějak pravidelně, nebo jsou směny plánovány nahodile? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
733
15.3.22 15:09

Zkušenost nemam, jen muzu přidat zkušenost moji mamky, která pracuje v DD, ma směny pravidelne, je vždy dva dny v týdnu na odpoledne plus cely vikend od rána do večera, v dalším týdnu tři odpoledne. S detma si to teda moc představit nedovedu. záleží jak to budeš mít nastavené, ale asi to je podobne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
15.3.22 16:36
@Ema1984 píše:
Zkušenost nemam, jen muzu přidat zkušenost moji mamky, která pracuje v DD, ma směny pravidelne, je vždy dva dny v týdnu na odpoledne plus cely vikend od rána do večera, v dalším týdnu tři odpoledne. S detma si to teda moc představit nedovedu. záleží jak to budeš mít nastavené, ale asi to je podobne…

Bezva, díky moc za odpověď. V jednom diagnosťáku jsem právě četla, že mají směny 13-20 a 20-8, což pávě si říkám, jak je to pak namíchané. Tato pracovní doba by byla ok, manžel se umí dost postarat a i ten nejmladší už tak nějak zvládá se delší dobu věnovat určité činnosti, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat