Zkušebka a nemoc
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Kam si vrchní psala? Kontakt na nějakou kolegyni nemáš? Nebo si zavolej na informace, nemocnice mívají takovou univerzální linku, kde tě přepojí na konkrétní oddělení
když nepřijdeš bez omluvy, tak tě můžou vyhodit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj všem, jsem ve zkušebce, týden v nové práci. Bohužel jsem nedostala žádný kontakt na staniční (dělám ve zdravitnictví) od čtvrtka mi je zle, myslela jsem, že to přes víkend vyležím. Psala jsem vrchní, že se omlouvám, ale zítra nepříjdu. Bohužel bez odpovědi. Co se stane, když zítra nepříjdu? Chtěla bych si zajít k lékaři. Bojím se nějákého paragrafu. Děkuji za odpověď
Zitra rano zavolej do prace, ze jsi nemocna a jdi k lekari.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj všem, jsem ve zkušebce, týden v nové práci. Bohužel jsem nedostala žádný kontakt na staniční (dělám ve zdravitnictví) od čtvrtka mi je zle, myslela jsem, že to přes víkend vyležím. Psala jsem vrchní, že se omlouvám, ale zítra nepříjdu. Bohužel bez odpovědi. Co se stane, když zítra nepříjdu? Chtěla bych si zajít k lékaři. Bojím se nějákého paragrafu. Děkuji za odpověď
Kontakt na odd. kde pracuješ máš a nebo najdeš na stránkách vašeho ústavu. Ráno zavolej a jdi k lékaři.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina píše:
Kam si vrchní psala? Kontakt na nějakou kolegyni nemáš? Nebo si zavolej na informace, nemocnice mívají takovou univerzální linku, kde tě přepojí na konkrétní odděleníkdyž nepřijdeš bez omluvy, tak tě můžou vyhodit
Tak je samozřejmě slusnost zavolat, ale rozhodně ji nemohou vyhodit za to, ze nezavolá, pokud od doktora dorazi eneschopenka. Tedy ve zkusebce ji samozřejmě vyhodit mohou, ale to zas mohou i když zavolá a omluvi se.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Tak je samozřejmě slusnost zavolat, ale rozhodně ji nemohou vyhodit za to, ze nezavolá, pokud od doktora dorazi eneschopenka. Tedy ve zkusebce ji samozřejmě vyhodit mohou, ale to zas mohou i když zavolá a omluvi se.
tak pokud nezavolá a jen přijde neschopenka, tak ji třeba vyhodí, což by třeba neudělali, kdyby zavolala. Pochybuju, že by měli tolik lidí navíc, může být pro ně každý vypadlý problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
Tak neschopenka přijít může, ale těžko přijde dřív, než by v té práci měla být a ráno tam budou kolegyně koukat, že tam mají o jednu míň bez omluvy. Což prostě nepůsobí moc spolehlivě a takového člověka nejspíš stejně vyrazí, protože nedala vědět jednou, nedá se spolehnout, že dá vědět příště. U nás na oddělení pak sloužila třeba jen jedna sestra v noci a nepřijít bez omluvy, tak tam pak někdo z denní musí zůstat zejo
to jako nechceš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ma odeme jak mail, tak i smsm na sluzebnim telefonu. Pocitam s tim ze me i vyhodi, chci stejne odejit, tohle byla jen takova prozativni nahrada. Jen nechci aby z toho byl paragraf
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AndreaRe píše:
Ma odeme jak mail, tak i smsm na sluzebnim telefonu. Pocitam s tim ze me i vyhodi, chci stejne odejit, tohle byla jen takova prozativni nahrada. Jen nechci aby z toho byl paragraf
Aha, takže ti nic není
no jestli tě nenapadlo zavolat na oddělení a říct ať s tebou nepočítají, tak jsou určitě rádi, že se takové pracovní síly zbaví.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AndreaRe píše:
No nezlob se, ale slušnost je zavolat, kort ve zkusebce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit