Zkušebka a nemoc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
13.3.22 15:38

Zkušebka a nemoc

Ahoj všem, jsem ve zkušebce, týden v nové práci. Bohužel jsem nedostala žádný kontakt na staniční (dělám ve zdravitnictví) od čtvrtka mi je zle, myslela jsem, že to přes víkend vyležím. Psala jsem vrchní, že se omlouvám, ale zítra nepříjdu. Bohužel bez odpovědi. Co se stane, když zítra nepříjdu? Chtěla bych si zajít k lékaři. Bojím se nějákého paragrafu. Děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37124
13.3.22 15:48

Kam si vrchní psala? Kontakt na nějakou kolegyni nemáš? Nebo si zavolej na informace, nemocnice mívají takovou univerzální linku, kde tě přepojí na konkrétní oddělení :think: když nepřijdeš bez omluvy, tak tě můžou vyhodit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26851
13.3.22 15:53
@Anonymní píše:
Ahoj všem, jsem ve zkušebce, týden v nové práci. Bohužel jsem nedostala žádný kontakt na staniční (dělám ve zdravitnictví) od čtvrtka mi je zle, myslela jsem, že to přes víkend vyležím. Psala jsem vrchní, že se omlouvám, ale zítra nepříjdu. Bohužel bez odpovědi. Co se stane, když zítra nepříjdu? Chtěla bych si zajít k lékaři. Bojím se nějákého paragrafu. Děkuji za odpověď

Zitra rano zavolej do prace, ze jsi nemocna a jdi k lekari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
13.3.22 16:09
@Anonymní píše:

Kontakt na odd. kde pracuješ máš a nebo najdeš na stránkách vašeho ústavu. Ráno zavolej a jdi k lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101504
13.3.22 16:21
@Kriss Tina píše:
Kam si vrchní psala? Kontakt na nějakou kolegyni nemáš? Nebo si zavolej na informace, nemocnice mívají takovou univerzální linku, kde tě přepojí na konkrétní oddělení :think: když nepřijdeš bez omluvy, tak tě můžou vyhodit :nevim:

Tak je samozřejmě slusnost zavolat, ale rozhodně ji nemohou vyhodit za to, ze nezavolá, pokud od doktora dorazi eneschopenka. Tedy ve zkusebce ji samozřejmě vyhodit mohou, ale to zas mohou i když zavolá a omluvi se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64943
13.3.22 16:24
@j.a.n.i1 píše:
Tak je samozřejmě slusnost zavolat, ale rozhodně ji nemohou vyhodit za to, ze nezavolá, pokud od doktora dorazi eneschopenka. Tedy ve zkusebce ji samozřejmě vyhodit mohou, ale to zas mohou i když zavolá a omluvi se.

tak pokud nezavolá a jen přijde neschopenka, tak ji třeba vyhodí, což by třeba neudělali, kdyby zavolala. Pochybuju, že by měli tolik lidí navíc, může být pro ně každý vypadlý problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41773
13.3.22 16:26

Zavolej dnes na oddělení, asi budou muset sehnat náhradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
13.3.22 16:30
@j.a.n.i1 píše:
Tak je samozřejmě slusnost zavolat, ale rozhodně ji nemohou vyhodit za to, ze nezavolá, pokud od doktora dorazi eneschopenka. Tedy ve zkusebce ji samozřejmě vyhodit mohou, ale to zas mohou i když zavolá a omluvi se.

Tak neschopenka přijít může, ale těžko přijde dřív, než by v té práci měla být a ráno tam budou kolegyně koukat, že tam mají o jednu míň bez omluvy. Což prostě nepůsobí moc spolehlivě a takového člověka nejspíš stejně vyrazí, protože nedala vědět jednou, nedá se spolehnout, že dá vědět příště. U nás na oddělení pak sloužila třeba jen jedna sestra v noci a nepřijít bez omluvy, tak tam pak někdo z denní musí zůstat zejo :nevim: to jako nechceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
13.3.22 16:34

Ma odeme jak mail, tak i smsm na sluzebnim telefonu. Pocitam s tim ze me i vyhodi, chci stejne odejit, tohle byla jen takova prozativni nahrada. Jen nechci aby z toho byl paragraf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3682
13.3.22 21:22
@AndreaRe píše:
Ma odeme jak mail, tak i smsm na sluzebnim telefonu. Pocitam s tim ze me i vyhodi, chci stejne odejit, tohle byla jen takova prozativni nahrada. Jen nechci aby z toho byl paragraf

Aha, takže ti nic není :lol: no jestli tě nenapadlo zavolat na oddělení a říct ať s tebou nepočítají, tak jsou určitě rádi, že se takové pracovní síly zbaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
23.3.22 17:05
@AndreaRe píše:

No nezlob se, ale slušnost je zavolat, kort ve zkusebce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat