Ostuda v práci
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
A pak nemají být ty fronty na záchodech. Takových zbytečných úkonů, jako půlobraty u mísy…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vendulaaa píše:
A pak nemají být ty fronty na záchodech. Takových zbytečných úkonů, jako půlobraty u mísy…![]()
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Takyjedna píše:![]()
![]()
Fronty na Klopku, aby se cizí baby podívaly, jak se producíruje
. Já myslím, že jenom v její fantazii.
Ty jsi vždy mlela hňupoviny. V mojí fantazii nic o tom, že na mě cizí baby čekají frontu není.
- Citovat
- Upravit
@Klopotkova píše:
Vždy po vykonání potřeby si nasazují kalhotky ve stoje přirozením k míse. To, zda jsem chlap nebo ne, nad tím už tady dumaly různé uživatelky v uzavřenkách. Je to směšné.
a proč? nedává to smysl - 99,9999999999 % žen si natahuje kalhotky zadkem k míse, proč se u toho točíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cucajz píše:
Ono se vážně říká „nezamčela“?
no, to je ještě dobré - moje babička říkala „nezatkla“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cucajz píše:
Ono se vážně říká „nezamčela“?
Jestli je to Morava, tak tam jsou různé zkomoleniny. Nemyšleno ve zlém, část rodiny mám na Moravě, takže vím, o čem je řeč ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
no, to je ještě dobré - moje babička říkala „nezatkla“
tak to mě dostalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud Klopotkova nezaloží týdně několik diskusi o zadku, samozřejmě neoblečeném, tak není ve své kůži.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
a proč? nedává to smysl - 99,9999999999 % žen si natahuje kalhotky zadkem k míse, proč se u toho točíš?
Protože se tam musí podívat
jak se třeba hezky rozmočil papír ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přirozením k míse
No už jsem myslela, že se dneska nezasměju, stihla jsem to těsně
To je něco na způsob „patama k výbuchu“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky by mě zajímalo, jestli je vůbec možné, aby člověk stal v kabince zadkem ke dveřím, to si tam dotyčná myla ruce? V tom případě už by to potom sefova mohla vykecat a roznaset.
Co bych udělal já, tak bych se omluvil ihned v době incidentu a poté si to nechal jako pavlacovou historku k večerum u ohně. Nikde jinde bych to neventiloval.
Je zde ještě ale varianta, že máš hezky zadek a dotyčná bude závidět a dělat drby 😁 😁 a teď si Vem že by si ještě primyslela, že ti u zadku visela vložka
to by už pak bylo asi na odstřel ![]()
Příspěvek upraven 18.03.22 v 05:38
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše:
Asi kvalitní matros
a nebo si preplachne ruce v míse
pak nechci vědět z čeho si udělá vložku asi z toaletaku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit