Práce v erotice

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
2.3.20 22:51

Prosím info

Také mě toto téma zajímá. Pokud tu je někdo, kdo zkušenost má a byl by ochotný se podělit, budu moc vděčná za soukromou zprávu. Popř. i nějaká slečna, která by ráda začala, ale má strach do toho jít sama :)

edit adminem - umazán email. kontakt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
8.3.20 08:53
O
@Nebe07 píše:
Také mě toto téma zajímá. Pokud tu je někdo, kdo zkušenost má a byl by ochotný se podělit, budu moc vděčná za soukromou zprávu. Popř. i nějaká slečna, která by ráda začala, ale má strach do toho jít sama :)edit adminem - umazán email. kontakt

Začni raději normálně pracovat. Riziko je tam podstatně nižší a i s normální prací se může člověk slušně uživit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14936
8.3.20 10:31
@Nechaputo píše:
OZačni raději normálně pracovat. Riziko je tam podstatně nižší a i s normální prací se může člověk slušně uživit

Tak teď jsi plno dam uvedl(a) do šoku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.3.20 14:49

Info

@Nebe07

Ahoj, hele kontakt ti byl umazán adminem, tak se ti ozvu přímo zde. Já osobně jsem pracovala v Neon Clubu na Praze 2. Musím uznat, že ze začátku si na to člověk musí zvyknout, ale kolektiv holek je moc milý a cca. po týdnu zjistíte, že spousta chlapů ani sex nechce a chce se jen vybrečet někomu na rameni. Většinou jsou tak opilí že ani neví že k nějakému sexu dojde. Nikdy se tam ke mě žádný chlap nechoval hrubě, rozhodně to není tak jak se povídá nebo to je ve filmech. Chodí tam většinou chlapi, kteří neví co s penězma a potřebují jen pár hezkých slov.

Vydělala jsem si tam tolik, že jsem mohla jezdit s malým na dovolené každé léto. Když se kouknete na jejich stránky neonclub. cz tak tam najdete více informací. Opravdu se není čeho bát, a tolik peněz kolik si vyděláte v erotice si zkrátka jinde nevyděláte. Když jsem pracovala v Albertu na pokladně tak jsem třela bídu.

Hodně štěstí a nervů s blbými poznámkami od některých lidi tady… Ne všichni to maji v životě jednoduché, držím Vám palce

• Citovat
  • Upravit
312
27.4.20 20:36
@Anonymní píše:
@Nebe07

Ahoj, hele kontakt ti byl umazán adminem, tak se ti ozvu přímo zde. Já osobně jsem pracovala v Neon Clubu na Praze 2. Musím uznat, že ze začátku si na to člověk musí zvyknout, ale kolektiv holek je moc milý a cca. po týdnu zjistíte, že spousta chlapů ani sex nechce a chce se jen vybrečet někomu na rameni. Většinou jsou tak opilí že ani neví že k nějakému sexu dojde. Nikdy se tam ke mě žádný chlap nechoval hrubě, rozhodně to není tak jak se povídá nebo to je ve filmech. Chodí tam většinou chlapi, kteří neví co s penězma a potřebují jen pár hezkých slov.

Vydělala jsem si tam tolik, že jsem mohla jezdit s malým na dovolené každé léto. Když se kouknete na jejich stránky neonclub. cz tak tam najdete více informací. Opravdu se není čeho bát, a tolik peněz kolik si vyděláte v erotice si zkrátka jinde nevyděláte. Když jsem pracovala v Albertu na pokladně tak jsem třela bídu.

Hodně štěstí a nervů s blbými poznámkami od některých lidi tady… Ne všichni to maji v životě jednoduché, držím Vám palce

Tak mě napadlo. Pracujete i teď? A jestli ano, máte při tom na hubě respirátor? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
29.4.20 12:41
@Anonymní píše:
Prosím o zachování anonymu. Studuji a mám 18 roků. Chtěla bych si nějak přivydělat. Ale pracovat při studiu moc nejde. Tak jsem hledala nějaké brigády a našla jsem prostě práci v erotice (v nějakém baru )peníze jsou slušný. Tak mě napadlo že bych to třeba na měsíc jako brigádu vzala a pak s tim hned skončila. Máte někdo zkušenosti? Jaký na to máte názor vy?

Ahoj, hele já jsem kdysi dávno tohle zkusila a vydělala jsem prací v erotice nějaký peníze a pak skončila. Byly to víceméně fajn roky, byla jsem paní svýho času, měla peníze a i ušetřila něco. Tehdy jsem pracovala v Neonu v Praze. Klienti byly slušný chlapi, často si přišli jen pokecat. Kolektiv byl fajn a šéfová byla v pohodě. Ale to bylo dřív, klub si myslím že funguje tak mrkni na stránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1250
20.8.22 14:40

A co třeba ne erotiku, ale focení? pro začátek třeba jen glamour, pak akty a pak uvidíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat