Práce v erotice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Bubla Bůčková
Já prsa měla, beďarů tak nějak normálně, ale nesvlíkla bych se pomalu do plavek, natož někde v báru u tyče. Když k tomu přidám můj antitalent k tanci, KFC by mě nejspíš zachránilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Russet píše:Čekala jsem Tě tady, nezklameš nikdy.
@Bubla Bůčková
Já prsa měla, beďarů tak nějak normálně, ale nesvlíkla bych se pomalu do plavek, natož někde v báru u tyče. Když k tomu přidám můj antitalent k tanci, KFC by mě nejspíš zachránilo.
- Citovat
- Upravit
@Russet píše:
@Bubla Bůčková
Ježíš no jo, diskotéka byla noční můra ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubla Bůčková píše:
Ježíš no jo, diskotéka byla noční můra
Leda tak ta šlapací na táboře se stejně neschopným táborníkem za zvuku Life is life, na ná ná na na.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Klopotkova píše: Čekala jsem Tě tady, nezklameš nikdy.![]()
![]()
Já tebe ne. Zvlaštní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak záleží, jaký to je bar, že
Na instagramu sleduju mladou maminku, která tančila před těhotenstvím a teď se k tomu vrátila, podnik je to hezký a jen tancujou. Mají na sobě spodní prádlo, nahé nejsou
Pak jsou ale taky podniky, kde k tanci patří i soulož. To je extrém už no.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kristynka22 to nevím, tahle, a asi myslíme stejnou mladou maminku, mi jako vzor nepřijde vhodná. A to jí znám dlouho a osobně.
- Citovat
- Upravit
@Russet píše:
Já tebe ne. Zvlaštní
Ty, jako velká moralista a trapka vždy podobné diskuse zakladatelům svými blbými kecy úplně rušíš, k tématu nic přínosného nemáš, většina diskusí se časem stejně stočí jinam, ale když někdo založí tyto a podobné diskuse, tak vždy reaguješ mezi prvními a diskuse jde v podstatě ihned do kopru.
- Citovat
- Upravit
@Klopotkova píše:
Ty, jako velká moralista a trapka vždy podobné diskuse zakladatelům svými blbými kecy úplně rušíš, k tématu nic přínosného nemáš, většina diskusí se časem stejně stočí jinam, ale když někdo založí tyto a podobné diskuse, tak vždy reaguješ mezi prvními a diskuse jde v podstatě ihned do kopru.
Az na to, ze tady se zakladatelka vylozene pta na názor, coz je rozdil o situace, kdy ho nekomu vnucujes ![]()
Jinak si myslim, ze neco jineho jsou predstavy a cool filmy a neco jineho je svleknout se pred cizimi lidmi. To chce odvaz, nekdo to da, no, nekdo ma zaklopku ![]()
- Citovat
- Upravit
Hele, Tvoje věc
ale důůůrazně doporučuji si pustit tento díl skvělých Soukromých pastí se Sandrou Novákovou Fajn brigáda.. možná to pak budeš vidět jinak… https://uloz.to/…da-ikzm1-mkv
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bubla Bůčková píše:
Když mi bylo 18, neměla jsem skoro žádný prsa, na zadku bedary a oškubana ve stylu Rachel z přátel. Šéfové erotických baru by se mi spíš vysmáli předpokládám. Takže předpokládám, že si štíhlá, hezká, dlouhovlasa holka s postavičkou jako lusk a to bych spíš zkusila "ulovit " nějakýho fajn kluka, co by mě trochu sponzoroval a menší kapesny řešila tím KFC
třeba.
Aha, takže vztah za peníze je lepší než otevřená prostituce? Podle mě je to stejné. Navíc si prostitutka může říct cenu a ne čekat, co od partnera vyžebrá. Vypadá to navenek líp, ale pokud ho bude mít jen pro peníze, je to stejné - akorát asi menší riziko chorob, když je chlap jeden. Ale zas to asi nebude chtít s gumou… A bohatý mladý pěkný kluk, co bude solit peníze hned od prvního měsíce vztahu se asi jen tak nenajde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petra Star píše:
Aha, takže vztah za peníze je lepší než otevřená prostituce? Podle mě je to stejné. Navíc si prostitutka může říct cenu a ne čekat, co od partnera vyžebrá. Vypadá to navenek líp, ale pokud ho bude mít jen pro peníze, je to stejné - akorát asi menší riziko chorob, když je chlap jeden. Ale zas to asi nebude chtít s gumou… A bohatý mladý pěkný kluk, co bude solit peníze hned od prvního měsíce vztahu se asi jen tak nenajde
- Citovat
- Upravit
Všechny se tu do ní obouvate aniž byste věděly, jaké má zázemí (jestli vůbec nějaké). V KFC si vydělá 120 na hodinu hrubyho, možná ani to ne. Nevíme, odkud pochází, např. v Praze si tam nevydela ani na pronájem pokoje v bytě. Doby, kdy se dala sehnat kolej nebo privát za 4500 za měsíc, dávno pominuly. U zakladatelky nemusí jít jen o to, že si chce koupit kabelku a nový boty (a vlastně proč by nemohla chtít, je to mladá holka), ale vyloženě o existenční důvody. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petra Star píše:
Aha, takže vztah za peníze je lepší než otevřená prostituce? Podle mě je to stejné. Navíc si prostitutka může říct cenu a ne čekat, co od partnera vyžebrá. Vypadá to navenek líp, ale pokud ho bude mít jen pro peníze, je to stejné - akorát asi menší riziko chorob, když je chlap jeden. Ale zas to asi nebude chtít s gumou… A bohatý mladý pěkný kluk, co bude solit peníze hned od prvního měsíce vztahu se asi jen tak nenajde
Hele tak zas… Nějakej kluk kolem 25 a ona chce brigádu na co? Oblečení, dovolená… To plus večeře, kino za mě běžně partner v mých 20 a jeho 28 platil… Já nemyslela Maledivy a že ji koupí auto první měsíc vztahu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit