Práce v Generali Česká. Jaká je vaše zkušenost?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
154
25.11.25 18:26

Práce v Generali Česká

Ahoj všichni. Má tu někdo aktuální zkušenosti s prací pro Generali?
Informace o návratnosti provizí mám, ale jak je to s vratkami garantovaného příjmu (fixní plat i při práci na IČ), jaké jsou za vás plusy a mínusy v Generali a tak podobně?
Budoucí vedení vypadá velice slibně a nápomocně, rozumíme si, ale stejně mě zajímá zkušenost druhých.
Díky za vaše zkušenosti a postřehy. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
202
25.11.25 19:34

@MrsSnow fix se nevrací, za mě plus spousta školení, která pomohou v zorientování se v oboru. Co se týče podpory, záleží na managerovi. Takže za mě po změně nadřízeného spokojenost, předtím jsem se dost topila. Teď teda řeším, že mi nevychází slíbená provize a mám pak ohrožené právě zarucenky, tak jsem zvědavá co z toho vyleze. Je to hodně o zorientování se, ale to asi pokaždé v nové práci, systému, atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
26.11.25 01:56

@EvaDDD Mám ve svém okolí lidi, kteří pracovali sice pro jiné pojišťovny, ale ti museli po ukončení spolupráce dříve než bylo ve smlouvě fix vracet. Někteří museli po roce s garantovaným příjmem ještě ca 2-3 roky pro pojišťovnu pracovat, jinak vraceli úměrnou část. Kdyby mi to náhodou nesedlo, nerada bych vracela peníze třeba za půl roku. Není to zrovna málo. :think:
Každopádně manažer se jeví opravdu fajn, vedoucí pobočky také, tak snad to půjde. Víme jak to bývá - když ptáčka lapají, pěkně mu zpívají - tak snad to nebude můj případ.

Jak jste na tom s prací třeba časově? Dá se to opravdu skloubit s rodinou, domácností?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
26.11.25 08:48

@MrsSnow jako osvc si skutečně určuju sama jak se mi to hodí. Schůzky aztak náročné nejsou, ale je opravdu hodně certifikaci, školení, produktovek. Zatím spokojenost, ale jak říkám, čekám jak se mi teď vyvrbi jedna reklamace provizi, na které zas mám závislé zarucenky🫣. Ale je myslím že můj hlavní problém byl totálně na :pocitac: manager v počátku, kdy jsem byla prostě hozena do práce a porad si. :,( po výměně se to zatím jevi dobře. Do kterého regionu by jsi nastupovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
26.11.25 09:23
@MrsSnow píše: Více

Po zkušenosti s vyřízením škodné události u Generali je zvýšené riziko, že mi ujedou nějaká sprostá slova ve chvíli, kdy se mě bude někdo snažit u nich pojistit. A co jsem koukal po internetu, tak v tom rozhodně nejsem sám. Kvalitu potenciálního zaměstnavatele bych asi na tvém místě zahrnul mezi plusmínus důvody vzít takovou práci, protože ty budeš na ráně, když si nasraný zákazník bude chtít zchladit žáhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
26.11.25 09:30

@rmot Generali má jako jedna z mála svoje vlastní likvidátory a vyřízení škody je pri doložení všech potřebných dokumentů velice rychle. Rypalove budou všude, zejména na internetovych recenzích. Ale pokud máš dobře nastavenou pojistku a zadas to, na co jsi skutečně pojisteny- tak prostě bez problémů vyplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7846
26.11.25 09:44
@EvaDDD píše: Více

Jednoho takového likvidátora jsem měl doma. Než se představil, tak bych spíš tipoval, že se někdo přišel zeptat, jestli doma nemám nějaké zbytečné železo do sběru. O průbehu likvidace škoda psát, kdybych ho rovnou vyhodil a ten čas věnoval vydělávání peněz, udělal bych lépe. Auto napsal automaticky na totálku, hodnotu auta stanovil na necelou polovinu skutečné ceny a nepomohlo ani poukázání na srovnatelné vozy v inzercích, jako to funguje u jiných pojišťoven, pokud podstřelí hodnotu. Chování, mluva a vzhled likvidátora někde na úrovni cikánské obsluhy kolotoče, o průpovídkách typu „pro kapotu si zajedete za tisícovku na vrakáč do Mostu hahaha a ještě na tom vyděláte“, škoda mluvit. Nepomohly ani kalkulace ze servisu, kolik by oprava skutečně stála, ani poukázání, že třeba jen ta kapota v nejlevnější variantě vyjde na pěkných pár tisíc, o dalších dílech ani nemluvě. Pokud jsem nechtěl jít do kolečka soudní znalec-žaloba-soud-odvolání-soud-čekání na peníze, tak prostě smůla a na to Generali evidentně spoléhá, protože tohle byla sprostá okrádačka. Takže ano, jednou mě Generali okradlo, ale při jakémkoliv dalším pokusu kontaktu z jejich strany budu velmi nevrlý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.25 04:57
@EvaDDD píše: Více

Tak ja se k rýpalům pridam. Auto jsem mela pojištěné jak u Generali, tak u Allianz a pri likvidaci škodní události Allianz jednoznačně vede. Ted se chystám prodat v Generali cenné papíry a uz dopředu mam osypky.

• Citovat
  • Upravit
154
6.12.25 00:46

@rmot Já si myslím, že to je prostě jen a pouze o lidech. Vy máte s Generali zkušenost špatnou, protože jste zrovna bohužel narazil na zmetka. Ve vedlejším regionu by byl třeba přístup úplně jiný. Stejně tak se Vám to může stát i u jakékoliv jiné pojišťovny. :nevim:
To není o značce, ale o konkrétním člověku, se kterým jednáte, o jeho vedení, kolezích.

Já mám z pohledu pojištěného zkušenost třeba s ČPP, kdy mě při řešení škodné události paní na příslušné pobočce nepřímo poslala tam, kam ani slunce nesvítí. Tak jsem se prostě obrátila na někoho jiného, jinde a najednou všechno šlo. Jen si prostě člověk nesmí nechat cosi na hlavu a na té druhé straně se zase nesmí chovat jako hovado. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.25 07:43

Ale ta hovada za přepážkami dělají svému zaměstnavateli reklamu a nehodlám svěřovat své peníze a svůj majetek někomu, kdo se ke mne jako k platícímu zákazníkovi chová jak k dobytku. U Allianz jsem se nesetkala s tak úřednickou aroganci a pohrdání klientem jako u Generali.

• Citovat
  • Upravit
7846
6.12.25 11:30

Nejde o „jednoho zmetka“, jde o nastavení systému firmy. Už jen to, že se nedovoláš nikoho, kdo by to s tebou řešil a jediné, co nabízí, že napíší poznámku likvidátorovi, že s ním chci mluvit a on, když bude chtít, tak mi někdy zavolá. Nepomůže návštěva jakékoliv pobočky, prostě všichni tě odkáží na likvidátora, na kterého ti ale nesmí dát kontakt. A v písemné komunikaci se ti likvidátor vyloženě vysměje - ignoruje důkazy o skutečné hodnotě vozu, kterou stanovil s bídou na polovinu a Generalli tomu tiše přihlíží - všechny e-maily jsem posílal s viditelnou kopií na oficiální e-mail Generalli pro klienty, tak, aby i likvidátor viděl, že naše komunikace není jen mezi náma dvěma. Vše prd platné, dokud nenastoupíš se soudním znalcem a armádou právníků, vytřou si s tebou zadek. A toto není jen o Generalli, tento systém jsem zažil i u Kooperativy a slyšel o tomto přístupu i u jiných pojišťoven. Proto se nezdráhám chválit Allianz, i když z toho nic nemám, protože tam se mnou pojistné události řeší v podstatě kdokoliv a nestalo se mi, že by neplnili. Příjemná změna po zkušenostech s jinými, na první pohled levnějšími pojišťovnami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat