Žena u vojenské policie?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.11.25 23:10

Žena u vojenské policie? Najdu zde?

Dobrý den,

pracuji 10 let jako policistka a zvažuji přestup k vojenské policii - kvůli financím a i proto, že se u vojáků zohledňuje vysoká škola, kterou mám. Ideální by pro mě byla práce na osmičky, která se u policie na Moravě špatně hledá, pokud nechcete dělat spisáka. Nikde jsem nenašla, kolik žen u vojenské policie pracuje a jestli je o ně vůbec zájem. Prý je o VP celkově zájem, kdyby brali například 1 člověka, tak určitě dají přednost muži nebo už vojákovi z povolání.. Dále mě zajímá, jak jste zvládly, Vy ženy, základní kurz ve Vyškově na 6 týdnů bez dětí, navíc jestli se může volat jen večer a to už děti spí.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
23.11.25 05:24

8o pokud máš tyto otázky. Tak tam opravdu nechoď… Nejsem u VP, ale jsem v AČR tak že trochu přehled mám a známé-kolegy mezi vepříky taky

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.11.25 13:49
@Anonymní píše: Více

Co je na něch otázkách špatného?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.11.25 13:57

První je nesmysl… Nikde to není o tom, že vezmou spíš může než ženu. A druhá otázka, co jsi čekala? 8o Jsi na základní případě od pondělí do neděle, kdy ta je volnější. Jiné to bylo před pěti lety, one před 10 nebo 20… Nikdo ti neřekne jaký bude další kurz, zda budeš moct volat večer nebo až o víkend.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.11.25 14:14

Já se ale neptám na to, jak často budu moct volat domů, ja se ptala jiných matek, jak to odloučení zvládly, když se smí volat až večer a je to na 6 týdnu. Tam nebyla otázka, kdy mohu domu volat, to jste špatně pochopila. Syn by měl v té době 3 a půl roku, tchyně se nabídla s hlídáním, dokud je fit a může hlídat. Nejsem nějaká zmagořela závislá matka, ale přece jen to není krátká doba, chtěla jsem se o tom s někým pobavit, kdo to zažil, nevidím na tom nic špatného. A jestli někdo raději upřednostní muže - vzhledem k tomu, že pracuji v mužském kolektivu řadu let, stále jsou tu tací, co mají v mužském kolektivu raději chlapa, který navíc muže dělat úplně všechno a je na tom většinou silově líp než žena(většinou). Chytáte se zbytečně za každé slovo. Když jsem procházela fotky na internetu, kde bylo například přijetí nováčků, většinou šlo jen o muže.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.11.25 08:18

Klid. Zkus to a uvidíš. :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat