Práce v Marks and Spencer

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
38
10.8.17 19:36

Práce v Marks and Spencer

Ahoj, jdu na pohovor do Marks and Spencer, a tak mne zajímá, jaké jsou směny. Zda klasicky krátký, dlouhý týden, jako to většinou bývá a mně by to více vyhovovalo, a nebo 8h. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10651
10.8.17 19:56
@Ivetka936 píše:
Ahoj, jdu na pohovor do Marks and Spencer, a tak mne zajímá, jaké jsou směny. Zda klasicky krátký, dlouhý týden, jako to většinou bývá a mně by to více vyhovovalo, a nebo 8h. Díky

Na jakou prodejnu a pozici? Prodej oblečení nebo jídla - mají to rozdělené, tak na to pozor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
10.8.17 20:02

Na Nový Smíchov do textilu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
10.8.17 20:24
@Ivetka936 píše:
Na Nový Smíchov do textilu

Tam je celkem frmol. Směny podle potřeby firmy, ale da se domluvit. Myslím, že klasický dlouhý krátký 12h nemají. Ale prodavaček mají málo, tak se třeba domluvíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
10.8.17 20:27

Díky, uvidíme. Byla bych ráda, mám malé dítě, takže by mi to takto vyhovovalo více. A nevíte na kterých prodejnách tyto směny mají? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
10.8.17 20:29
@Ivetka936 píše:
Díky, uvidíme. Byla bych ráda, mám malé dítě, takže by mi to takto vyhovovalo více. A nevíte na kterých prodejnách tyto směny mají? Děkuji

Myslím, že skoro nikde. Většinou mají směny 8h. Ale protože je málo lidí dá se domluvit, vždy záleží na vedoucí. Dá se domluvit taky zkrácený úvazek a nebo pak prodavačka foodu, ale to mi přijde náročnější. Také je potřeba u nich projít „certifikací“ v rámci zkušební doby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
10.8.17 20:30

@janickaIII o té certifikaci vím, ale snad to nebude nic náročného. Tak snad bude vedoucí v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
10.8.17 20:34
@Ivetka936 píše:
@janickaIII o té certifikaci vím, ale snad to nebude nic náročného. Tak snad bude vedoucí v pohodě.

Náročné to není. Toho bych se nebála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
10.8.17 21:11

@janickaIII Myslela jsem si to, tak úplně tupá nejsem, i když těch pár let, co jsem byla s dětmi doma se na mě trochu podepsalo :-D A právě i kvůli nic bych raději brala krátký, dlouhý týden. Přijde mi to praktičtější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
10.8.17 21:42
@Ivetka936 píše:
@janickaIII Myslela jsem si to, tak úplně tupá nejsem, i když těch pár let, co jsem byla s dětmi doma se na mě trochu podepsalo :-D A právě i kvůli nic bych raději brala krátký, dlouhý týden. Přijde mi to praktičtější.

Te certifikace se vazne neboj. Zvladne to kazdy, kdo chce a umi cist. Kratky dlouhy je s detmi fajn, ale nepocitej, ze to je prace od 8 do 20. Nektere dny se chodi i na 7, je to ruzne dle zbozi atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
10.8.17 22:19

@janickaIII. Maji tam napsano od 9 do 21h. Ale kdybych musela přijet dříve, tak jsou lepší ty krátké/dlouhé týdny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
18.9.17 22:15
@Ivetka936 píše:
@janickaIII. Maji tam napsano od 9 do 21h. Ale kdybych musela přijet dříve, tak jsou lepší ty krátké/dlouhé týdny

Ahoj, můžu se zeptat jak jsi dopadla? Už pracuješ? :roll: jak se tváří, že máš dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat