Práce v Max Tara
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Práce v OC s oblekama
Zdravím všechny maminky, jdu si sem pro radu. Má někdo z Vás tady zkušenost s prací v obchodě s panskými obleky Max Tara? Zítra bych měla jít na něco jako pohovor. Ale četla jsem nějaké diskuzní vlákno, kde holky tuto práci nedoporučují. Celkem mě to ovlivnilo. Proto se ptam tady. Prý volají několikrát denně a ptají se na tržby a psala jedna paní, že říkají, že si nemají valet zadky a začít makat. Prodavačky většinou stojí před obchodem a snaží se vlákat zákazníka dovnitř.
Premyslim, ale asi tam zajdu a uvidím…Kdyby ale byl někdo, kdo má s touto prací zkušenosti, budu rada za odezvu. Děkuji a přeji hezké odpoledne všem.
![]()
Příspěvek upraven 11.02.16 v 19:49
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak jsem byla na pohovoru a dneska už i na zkoušku. Chtěla bych vědět názor tady maminek. Nabízena mzda je 12000,– Kč hrubého. Plus teda zákazníky se snažit nalákat na poukazy a za každou prodanou položku si prodavač inkasuje 200,–Kč a každá další položka ji zdvojnásobuje. Pracuje se krátký dlouhý, manžel vyzvedavat muze ( mám dvě děti, 4 a 8 let) trošku se ale bojím, ze nebudu dostačovat jejich požadavkům, ale to je asi můj osobní blok. Práci bych chtěla mít od pondělí do pátku, abych se mohla věnovat i dětem, ale láká mě vidina vyššího výdělku. Šanci, že si vydelam nad 20 000, - je víc než malá… Je tady někdo, kdo pracuje v nějakém OC a dělá takhle 12-tky? Jak jste spokojene? Braly byste to? Děkuji za názor…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ano pracovala jsem a to co říkáš je pravda - neskutečná buzerace přes telefony na tržby apod..nikoho nezajímalo, že za celý den nikdo do prodejny ani nepřišel…20.000 si rozhodně nevyděláš..a od po-pá pracovat a co so + ne?…My makaly 12 včetně víkendů - max. za 13.000 a protože nikdo nechodil - děsná nuda…za mě ne…nic mi to nedávalo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Haneli, díky za názor a mužů se zeptat, kde jsi pracovala a v kterém městě? Ano, dělá se tam krátký a dlouhý. Paní říkala, že je to psychicky dost náročná práce, že to není pro každého…Mám děti, tak bych byla ráda i s nima, ale člověk si asi nevybere.. Ale je tam provizní systém, kdy si prý člověk sám ovlivňuje výplatu.
Když pises, že sis vydělala jen 13000,–, jak si to měla s provizemi? Děkuji za odpověď. Hezký den všem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Brno, provize? No nic moc- nezapomeň, že když za celý den nikdo nepřišel - nebylo z čeho brát…no měly jsme třeba 500/měsíc…navíc od rána do večera, zastavil se tam čas…prostě ne..po této zkušenosti už vím, že už nikdy so + ne!! Mám prcka a potřebuju s ním být doma…je hezký, že máš pak volno v pondělí..ale to pak nevíš co dřív - úklid, vaření, děti…odpočinek…pokud máš děti, není to pro tebe…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jasně a nabízela si taky ty poukazy před obchodem?500,–Kč je za měsíc hodně málo. A jak dlouho jsi to vydržela? Jako jednou za 14 dni je volno pa, si, ne…Ale těžko říct, já v kterém městě to může jít..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No pokud funguje marketing firmy a ti zákazníci tam přijdou, tak je minimální základ + provize pro zaměstnance ideální. Pokud tam ovšem ti lidi nepřijdou tak je to špatně jak pro firmu tak pro zaměstnance.
Zažil jsem oboje a opravdu dělat 5×12h za sebou v prodejně kde nikdo nechodí je strašný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dle mého názoru je právě jak pises stěžejní bod ten marketing a tady si myslím, že to nemají úplně zvládnuté, když prodavačky se vubec musí snažit dostat zákazníka dovnitř a pak se snažit prodat. Těžko říct. Marketing by každopádně měli mít zvladnuty oni. Nehledě na nějaké provize z prodeje.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No museli jsme chodit po nákup. centrum a ty lidi opravdu tahat za rukáv k nám..a dávat jim letáčky apod…můžeš mít nastavený odměny jak chceš, ale…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ona je vůbec otázka, jak dlouho se na daném místě může udržet obchod, kam nikdo nechodí
.A název mi poněkud navozuje nápadnou podobnost s luxusní značkou oblečení MAX MARA
, na čemž majitel možná trochu parazituje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, mě bylo tvrzeno, že otvírají další obchod i s dámskou konfekci, protože prej kdyby to nejelo, tak nezavádějí další.
Ale teda kdo ví, jak to je s těma tržbama. Když jsem se ptala jak to je ze samo příchozími zákazníky, řekli, že je to velmi málo. I mě samotnou by tam nenapadlo vejít. Na mě je to až moc Posh obchod a zákazníci se musejí lákat dovnitř
…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit