Práce v Německu a Rakousku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9.4.26 11:53

Práce v Německu a Rakousku

Dobrý den,
měla bych na vás prosbu. Pracoval někdo z vás jako masér/ka v Německu nebo v Rakousku ve wellness centrech či hotelech? Ráda bych získala informace o této pozici v obou zemích, například o práci přes agenturu s ubytováním a stravou.
V oboru jsem vyučená masérka, mám i kurz maséra ve zdravotnictví a další odborné certifikáty. Mám praxi v lázních i jako OSVČ. Ráda bych na pár měsíců nebo na rok vycestovala za prací do zahraničí – byly bychom dvě masérky z oboru. 🙂
Zajímalo by mě, jak to celkově funguje a jaká je vyžadována znalost němčiny. Moje úroveň je mezi A1 až A2, anglicky se domluvím tak trochu na základní úrovni. Budu moc vděčná za každou radu. Věřím, že se najde někdo se zkušenostmi. 🙂Mým snem je pracovat jako masérka v zahraničí a vydělat si pěkné peníze, jelikož šetřím na byt. Peníze v Čechách za tuhle odbornou profesi byly mizerné, ale co se dá dělat. Jazyky pořád piluji – nějaké základy v hlavě jsou, i když mi to kdysi moc nešlo. Sleduji YouTube, učím se a sama pro sebe si opakuji a zkouší si mě i chat GPT :D. Tak snad to bude v pohodě.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4724
9.4.26 15:03

Prvne v Rakousku musis mit uznale vzdelani i jako komercni maser, takze bys musela nejdrive získat uznání kvalifikace. Budes muset dolozit skolu, předměty, praxi, vse přeložené do nemciny. Zaplatit poplatek a oak cemat, je mozne ze ti nezznaji cse a pak budea muset doplnit vzdelani v nemcine nebo Ergänzungsprüfung (zkouska). S A1-A2 to moc nepujde, budes potřebovat i na praci maséra min B1, spis B2 nebo velmi dobrou aj, bez toho pak jedine mozna nejake pomocné práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat