Práce v soukromé MŠ - výplata

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.3.15 06:19

Práce v soukromé MŠ - výplata

Ahoj,
najde se někdo, kdo pracuje v soukromé MŠ? Já pracuji druhým rokem v soukromé MŠ a bohužel dostávám část výplaty na ruku. Na výplatní pásce mám minimální mzdu a zbytek výplaty dostávám bokem. Poslední dobou s tím mám problém, vadí mi to takto nastavené - připouštím si možnou nemoc, těhotenství, budoucnost - důchod. Chodí to ve všech soukromých MŠ takto? Vystudovala jsem jiný obor, přemýšlím o úplné změně pracovního místa, ale zatím se nedaří.
Píši anonymně, mohou tu být kolegyně či nadřízení.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
28.3.15 06:24

Chodí to takto ve všech soukromých zařízení tohoto typu?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.3.15 07:38

Můj přítel taky pracuje u soukromníka a je to tak jak píšete dostává min.mzdu na papíře a zbytek na ruku, taky ho to začíná štvát, protože stát se uraz a jít na nemocenskou tak dobere 5000 kč a je rád přitom si u nej ve skutečnosti vydela kolem 15tisic kč, což, ale nikomu nevysvětlíte…TAky hleda jnou práci, ale nedari se..pracuje v jinem oboru, ale soukromnici to tak většinou maji neplatí potom tak velke daně..:-/

• Citovat
  • Upravit
Meha
28.3.15 07:38

Nechodí to tak rozhodně všude.

A nechápu lidi, kteří si toto nechají líbit.

Stát by to měl důsledněji kontrolovat.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.3.15 07:45

Vzhledem k tématu raději také anonymně. Nemyslím si, že to tak chodí všude, ale časté to bohužel je. Pracovala jsem ne přímo ve školce, ale v rodinném centru s hlídáním dětí a pak také v soukromých jeslích. V obou případech to bylo s platem tak jak píšeš, proto jsem tam byla jen krátkodobě. :?

• Citovat
  • Upravit
19200
28.3.15 07:52

Pracuji v soukrome MS a na pasku dostavam cely plat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teckaa
28.3.15 07:54

Ahoj, ja pred tehotenstvim pracovala ve firemni MS, vyplata byla normalne plna na ucet, bez jakychkoli bokovek..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.3.15 08:25

I představa, že mě propustí nebo odejdu sama a ještě nebudu mít jinou práci je nic moc. Podpora vypočítaná z minimální mzdy.. je to začarovaný kruh

• Citovat
  • Upravit
66798
28.3.15 08:36

Je to školka s akreditací? Máš dostatečné vzdělání? Normální to fakt není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.15 08:40

Školka s akreditací není. Já mám vzdělání v jiném oboru, ale kolegyně, které vzdělání v oboru mají (ne všechny), tak je jejich plat nastaven stejně jako můj.

• Citovat
  • Upravit
112
28.3.15 09:22

Asi jste s majitelkou dohodly, tak proč to řešíš? Kdyby si nesouhlasila, asi Tě nepřijme, tak to chodí všude. Otázka je, kde bere peníze, které může dávat čistá ruka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
28.3.15 09:27
@Anonymní píše: Školka s akreditací není. Já mám vzdělání v jiném oboru, ale kolegyně, které vzdělání v oboru mají (ne všechny), tak je jejich plat nastaven stejně jako můj.

Tak jste se nějak dohodly :nevim: Přesto existuje katalog prací, za minimálku takto pracovat nemáte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.15 10:58

Jasně, je to po dohodě. Člověk ale vidí, že to není správné, tak hledá cestu ven a normální podmínky. Neřeším to až tak, jen se ptám, zda je to ve všech těchto zařízení, protože jsou to první zkušenosti s takovouto prací.

• Citovat
  • Upravit
1
21.4.25 22:38

Dobrý večer, chci se zeptat pracuje někdo v soukromé MŠ. Jaká byla vaše náplň práce jako učitelka? A mohu být učitelka, když nemám pedagogické vzdělání?
Dále jak je to s výplatou kolik tak většinou bývá výše?
Je v každé soukromé MŠ celoroční provoz?
Na co je nejvhodnější se ptát na pracovním pohovoru. Děkuji. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66798
22.4.25 06:01
@A55_33 píše: Více

Odpovim jen na jednu otazku. Budes nekvalifikovana ucitelka. Pokud budes chtit u profese zustat, musis si doplnit vzdelani. Na zbybek se zeptej u pohovoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat