Live chat z domova
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Live chat z domova
Ahoj všem, chtěla bych se zeptat, zda-li některá z Vás má s tímto zkušenost.
Děkuji za každou radu: )
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ja teda ne, al už je tu nedávno založena jedna diskuze.
I tam jsem radila, ať se na to vybodne. Člověk si tě nahraje, hodí to na net a co pak? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BlueFairy píše:
Ja teda ne, al už je tu nedávno založena jedna diskuze.I tam jsem radila, ať se na to vybodne. Člověk si tě nahraje, hodí to na net a co pak?
No a co tepr kdyz si ji naahodou pusti soused ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já vím, že to nese svá rizika. Četla jsem několik recenzí, ale bohuželkaždé povolání nese své pro a proti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ondrášovka.N píše:
No a co tepr kdyz si ji naahodou pusti soused
Tak ono je prý zaručeno, že se to nedostane na ČR stránky atd ale známe to, že jo ![]()
Navíc se tím prý už nedá tak dobře vydělat. Dneska už ženský dělají před kamerou kde co, asi budeš mít velkou konkurenci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikde není zaručeno, že se to nedostane na ČR stránky, ale každá koruna bohužel v dnešní době dobrá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@svituska fáákt, týjo, já o takovýhle věcech vždycky jen čtu nebo vidím ve filmu a ono se to opravdu stává i v českých maloměstech jo
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@medunka23 Jo byla fakt hit, pracovala v jedný firmě, kde se dělalo na směny no a při odpolední si ji tam kolegové pouštěli
.. Dalo se jí tam psát i vzkazy… Ze začátku strašná sranda no..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@svituska to muselo být dost nepříjemné zjištění pro paní
nese to s sebou dost velká rizika, jenže otázkou je, zda-li si tam vlastně člověk vůbec vydělá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@twoangels2 Řekněme, ža pani byla tak trochu jednodušší a dozvěděla se to až docela za dlouho… Já myslím, že se nedá vydělat tolik, aby mi to za to stálo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@svituska taky mě to v životě nenapadlo, jenže nastala dost velká finanční tíseň a jiné řešení nevidím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@twoangels2 Já to chápu no, ale když vím, jak jednoduše se dala najít ta známá.. tak bych moc nevěřila tomu, že na ČR stránky to nepůjde..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit