Práce v supermarketu, mléčné oddělení

Anonymní
3.1.14 17:27

Práce v supermarketu mléčné oddělení

Mám nabídku pracovat v menším obchůdku jako doplnovač v mléčném oddělení. Doplnovala bych jogurty, mléko, máslo atd. Práce od 6 do 13h. Předpokládám, že tam bude asi zima že když tam jsou chladáky že :think: pracujete tam někdo prosím, moc by mě zajímalo, jestli je to práce náročná so se přesně dělá a tak podobně. Jiná práce tu není, jsme maloměsto. Mám dvě děti tak i ta pracivní doby by se dala.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1319
3.1.14 17:29

S takovou pracovní dobou bych nepřemýšlela nad zimou ani ničím jiným :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Newmummy
3.1.14 17:31

Proč jsou takové diskuze anonymní?
jinak jasné, musíš být trochu odolná na tu změnu teplot :)

• Citovat
  • Upravit
85388
3.1.14 17:31

Je to krásná pracovní doba, tak se pořádně navlečeš a je to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27690
3.1.14 17:33
@Anonymní píše:
Mám nabídku pracovat v menším obchůdku jako doplnovač v mléčném oddělení. Doplnovala bych jogurty, mléko, máslo atd. Práce od 6 do 13h. Předpokládám, že tam bude asi zima že když tam jsou chladáky že :think: pracujete tam někdo prosím, moc by mě zajímalo, jestli je to práce náročná so se přesně dělá a tak podobně. Jiná práce tu není, jsme maloměsto. Mám dvě děti tak i ta pracivní doby by se dala.

copak by se tam asi dělalo :think: když máš doplnovat zboží :nevim: fakt dotaz na který jsi si odpověděla doplnuješ zboží do regálu pořád do kruhu možná i objednáváš nevím záleží na systému daného krámu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
3.1.14 17:35

Dělala jsem dlouhá léta brigádně. Dostaneš určitě oblečení, pokud ne, tak určitě mikinu. Ruce mazat krémem, pokud jsi náchylná na zimu, ale jinak OK. Já jsem dělala přes léto a to jsem lezla do mražáku a pak ven do vedra. V pohodě. Pracovní dobu máš luxusní. Jinak náročné to snad není, nezdálo se mi. Musíš hlídat u všeho dobu trvanlivosti, poctivě to denně kontrolovat. Doplňovat. Nic těžkého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
3.1.14 17:36

Pracovní doba je hezká..záleží jak to budeš snášet. my s kámoškou brigádničili v intersparu asi v 16 letech o prázdninách 3 týdny, ona v mléčným, a měla z toho 2 měsíce kašel, kterýho se ne a ne zbavit :nevim: ale zase jsou lidi, kteří tam dělají leta. ta pracovní doba je fakt fajná. já byla v suchých potravinách, a když jsme 1 den měla být v mlíčným, tak jsem celý den přerovnávala krabicový mlíka v jedniný uličce mléčnýho, kde nebyly chlaďáky :oops: naštěstí šéfce stačilo že něco dělám, tak sjem vyskládala všechny mlíka, a zase je tam naskládala, a tak dokola :oops: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
3.1.14 17:38

Ja bych po tom capla zima, nezima

• Citovat
  • Upravit
1685
3.1.14 17:40

Sama rikas ze prace je malo tak to vem :palec: jeste pri skole jsem chodivala na brigadu na 6hodin denne.Taky jsem byla u chladaku a mela jsem takove ty bíle tenke rukavice jinak to neslo to byla sila kdyz ses 6hodin u chladaku.Ale prezila jsem :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
3.1.14 17:41

Doplňuješ, hlídáš data spotřeby a děláš objednávky (to záleží v jaké obchodě). Já dělala na „mlíku“ v Bille. Pracovní dobu jsem měla podobnou. Zimy bych se nebála. měla jsem k tomu i mražené a to je horší. Tohle je prostě jen trochu větší chlad než obvykle. Rukavice mít určitě nemusíš. V chladáku bývá kolem 14-18 stupnů. To se krásně dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
3.1.14 17:42

A kor kdyz rikas ze je to mensi obchudek :palec: to je v poho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
3.1.14 17:43
@ciniminisek píše:
Doplňuješ, hlídáš data spotřeby a děláš objednávky (to záleží v jaké obchodě). Já dělala na „mlíku“ v Bille. Pracovní dobu jsem měla podobnou. Zimy bych se nebála. měla jsem k tomu i mražené a to je horší. Tohle je prostě jen trochu větší chlad než obvykle. Rukavice mít určitě nemusíš. V chladáku bývá kolem 14-18 stupnů. To se krásně dá.

ja delala i mrazaky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.14 17:47

Já to vezmu jako určitě, ale měla sem právě strach z té zimy, já ji fakt blbě snáším. Zas se ale nejedná o mražáky, jen o ty chladáky tak jste ´mě uklidnili.

• Citovat
  • Upravit
3477
3.1.14 18:19

Tuhle práci jako doplňovačka zboží v mléčném oddělení jsem taky dělala od 7 do 21hod a co se týká chlaďáku, tak se to celkem dá :) my jsme dělali na jednom chlaďáku a pak ještě na mraženým, tam už je přeci jenom trošku zima, tak jsme museli mít bundu(v mražáku) a s rukavicema se dělalo líp, když jsem zrovna šla pro něco do mražáku na delší dobu, jen nebyla sranda furt chodit ze zimy do tepla a naopak :) Jinak co se tam asi dělá je jasný, doplňuje se zboží, kontroluje se datum spotřeby, jeden den v týdnu jsem měnila cenovky a ještě někdy jsem měla na starosti příjem zboží :), ale ono taky asi záleží na obchodu, nemusí to být všude stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6529
3.1.14 18:22

V menším obchůdku mají oddělení?
u nás na vidlákově je menší obchůdek, Jednota, ale oddělení tam nemají, prostě všechno po kupě
chlaďáků docela dost a teplo je tam úplně normální :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat