Avon, Dedra atd.

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1566
3.1.14 00:48

Avon,Dedra atd...

Zdravím dámy chtěla bych se zeptat, přemýšlela jsem nad nějakým tím přivýdělkem. Je tu z Vás někdo kdo tohle dělá? Nebo o jakkékoli jiné práci na doma? Jak to chodí třeba u Avonu? jsou tam nějaké poplatky, nebo když nebudu mít žádný nákup nějaký mměsíc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1566
3.1.14 00:54

A nebo teba oriflame?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1337
3.1.14 01:01

Ahoj, u Avonu žádné speciální poplatky nejsou. Pokud neobjednáš, nic neplatíš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
3.1.14 01:13

@Leniiik185 tak avon se už dnes skoro nevyplácí. Firma rozjela takovou kampaň, že dnes si můžeš objednat sama pro sebe i za pár šlupek. Bohužel pro AvonLadies, kterým tím dost poklesly výdělky.
Dělala jsem AL, jednu dobu koordinátorku, tak jsem to vyskoušela na vlastní kůži. Bylo fajn, že se mi zaplatila kosmetika pro sebe, ale nějaké veliké peníze z toho nebyly a hlavně už je to pár let. Měla jsem cca 25 zákaznic. sehnat dneska 25 zákaznic, které si budou pravidelně objednávat aspoň za 3 stovky, aby jsi z toho něco měla, je docela fuška. Avon celkově podražel, krámy jsou plné levnější kosmetiky, lidi šetří. Vzorečky si musíš kupovat, bez vzorků se prodává hůř.

Ale záleží, v jakém se pohybuješ prostředí. Jestli bys to měla komu nabídnout a jestli na to máš, dělat dílerku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
3.1.14 01:15

@Leniiik185 jo a o oriflamu jsem slyšela, že snad chtěli zkončit v ČR. Už jsme pro ně nebyli perspektivní trh. Ale nevím, jestli to nakonec vzdali nebo ne. Je tu někdo od Oriflame? Nevíte, jak to je? Nebo to byla jen kachna a marketingový trik? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
520
3.1.14 01:23

Ahoj, já myslím, že Oriflame končit nebude. Aspoň mám pár kamarádek dealerek Oriflame a nic takového neříkaly. Pravda ale je, že Avon docela ten Oriflame převálcoval, mají levnější výrobky a větší kampaň. A ta Dedra no… tam jsou takové „zbytečné kravinky“ a různé vychytávky, nemuselo by to být možná špatné, záleží, v jaké společnosti se zakladatelka pohybuje. Dedra se asi nedá objednat jinak jež před dealera - to by mohla být výhoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6672
3.1.14 01:55

Avon - objednávám pro potřeby svoje a rodiny - nemusí se pokaždý, už při objednávce za 700 už je poštovné zdarma a provize 15%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
3.1.14 04:46

Avon lze koupit znatelně levněji na Alze a parfémované vody na www.parfemy.cz .Začala jsem jejich stránky využívat. A od kamarádky, u které objednávám už mnoho let toho objednám minimum. Počkám až toho budu potřebovat víc a s druhou kamarádkou se dělíme o poštovný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ve-ru
3.1.14 05:00

Ahoj, dělala jsem chvíli Dedru a nebylo to špatný, ale teď na to už nemám čas. Klidně mi napiš SZ, jestli se chceš na něco zeptat ;-)

• Citovat
  • Upravit
14973
3.1.14 05:43

Ja delam dedru, ale v podstate ji nemam komu nabizet, nakupuji spis starsi rocniky u mamy v praci, je spis zamerena na veci na uklid, ty ma kvalitni, ale pak nabizi i spoustu zbytecnych tretek. Tak zalezi, koho mas v okoli. Ja od nich hodne kupuju avivaze, maji vyborne vune do vysavacu, cistic na koberce, prostredky do mycky, jary… tyhle veci jsou fakt funkcni a mnohe lepsi nez v obchode. Ale treba obleceni maji priserne, pak spoustu keramickych a umelych kravinek, to si myslim, ze hodne kupujicich odrazuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1361
3.1.14 08:16

@Airika Dedru si objednávám jen tak přímo z jejich stránek a bez dealera ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zami
3.1.14 08:26

@Leniiik185 skus http://www.tupperware.cz/ docela teď letí

• Citovat
  • Upravit
1039
3.1.14 08:33

Já dělám oriflame a objednávám fakt málo. Protože dnes se každý může registrovat jen pro to aby měl slevu, takže nakupuje pouze pro sebe. Musela bys mít fakt hodně zákaznic, aby se to vyplatilo, protože ještě k objednávce platíš balné, různé vzorky, taštičky, katalogy. Takže než si vyděláš na tohle vše + na svoji kosmetiku a ještě abys měla peníze navíc, tak to je vcelku nereálné. Takže já teď taky objednávám jen pro sebe a rodinu, ty výrobky se kterýma jsme spokojení a fakt jednou za čas. Pak mám avonlady od které taky beru nějaké věci a kupuju i z drogerky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1970
3.1.14 08:56

@lazy_cat a máš to se slevou??? Pokud bys neměla a chtěla ji, napiš :-)

JInak já dělámna plno OKG - byl. produkty, 4 roky a jsem max spokojena, provize kolem 6tis. a něco z prodeje…(a to to dělám už při zaměstnání, takže méně času).

Okrajově právě Dedru a nově teď Betterware - spíše co chce tak kdo objednat :-)
Na Dedru nedám dopustit co se týče čist. prostředků - používá se málo, jsou ekologické a fakt dobré!!
Něco do kuchyně taky…oblečení moc nekupuji, jen občas něco ale někdo bere hodně…

Klidně písni do SZ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1970
3.1.14 08:58

Jinak Oriflame objednává sestra, ale spíš taky už jen pro rodinu, pár třeba kamarídek, kdo se přidá…
Já jsem s ním moc spokojená, takže doufám, že neskončí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat