Avon, Dedra atd.
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@Ve-ru tak to je přesně můj názor… hadry mě fakt nenadchly, za celou dobu mám jeden svetr pro chlapa a dvoje fusky ![]()
Ale na prostředky fakt nedám dopustit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky objednávám dedru a spíš mám já pak pro sebe něco zdarma. Před vánoci to bylo celkem dobrý vydělala jsem asi 2000 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lazy_cat je fakt, ze ta Dedra jde objednat v pohode i z netu a jestli to nezmenili, tak po prvni objednavce uz clovek nakupuje za ty slevy. Na druhou stranu kdyz se objednava vic, tak je postovne zdarma, coz se potom oplati, ja pro sebe objednavam dve tri veci, tak jsem rada, kdyz muzu vzit toho vic, at je to vyhodne. Ale snaha o vydelek uz me davno presla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a jeste je podobna Dedre Eurona, nebo Just. Just je skvely, ale strasne drahy, tak to chce mit znamosti mezi lidma, co chteji nakupovat kvalitne a neni jim lito penez
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LadyTommy je to už při první objednávce, jen se musí uvést číslo KOO, jinak je to bez slevy.
Ale opravdu už tam může nakoupit každý taky…v mém okolí jsou ale lidi, co třeba objednávají jednou za čas třeba za 300,–
S tou kvalitou máš pravdu…je to o tom, c o lidé preferují.
JAk OKG tak JUST…stojí to za to.
J8 z Justu beru pro sebe a třeba tymián apod mě vydrží v pohodě rok…Eucasol taky, 31 bylin taky…takže ono pak když si to člověk spočítá to zas tak strašné není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dělám tupperware, ale už jen tak, že se mi lidi sami ozývají, když něco potřebují a je fakt, že dokud jsem jezdila po lidech a předváděla u nich doma, tak to byl slušný přivýdělek, ale nyní už mě to tak nebere a určitě už nemám čas tolik jezdit. Pokud si nic neobjednám za celý měsíc, nevadí to. Dárky, pro objednávající platím sama-ony je mají zadarmo, jsou to částky od 10 - 30,–. Když jsem měla objednávky např. za měsíc za 8000,– tak se v tom ty ceny za dárky ztratily.
Dedru objednávám u švagrové, je to jak přes net, objednám a skoro hned to mám doma.
Z oriflame jsem přesedlala na Mary Kay a jsem více spokojená. Podle mě je kvalitnější a cena k tomu odpovídající.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@renat2 přesně jak píšeš o justu, taky mám tymiánku a eucasol věčně při ruce třeba i rok a koření mají taky výborné.(měla jsem vzorky od paní 2 druhy).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc Vám všem děkuji
Já nad tím stále přemýšlím… co se týče okolo see mám rodinu, kamarádky, ale když přemýšlím nad tím zda y kupovali to nemám tušení, ale za zkoušku nic nedám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BLAŇUL89 teda mne to tupperware prijde silene drahe. Mam odsud jednu lahev na vodu asi za 300, to jeste jde, ale vetsina nad vetsinou veci se mi teda protocily panenky… to je to fakt tak zazracne? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tupperware dělala moje kamarádka. Mám od nich hafo věcí a nedám na to dopustit. Většinou teď ale dokupuju v Německu.
Jinak dělám dedru a oriflame. Oriflame výdělek nic moc. Jsem teď na mateřské a nemám kolem sebe tolik nakupujících jako kdysi v práci. Dedru dělám teprve krátce (4 měsíce) a tam ten výdělek před vánocema byl víc než dobrej. Nekupovali se ode mě jen přípravky ale i ty ostatní věci do domácnosti.
Pokud budeš mít zájem o víc informací písni SZ. Vůbec do ničeho nenutím. Sama to nesnáším.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BLAŇUL89 píše:
@renat2 přesně jak píšeš o justu, taky mám tymiánku a eucasol věčně při ruce třeba i rok a koření mají taky výborné.(měla jsem vzorky od paní 2 druhy).
Tak tak, já si teď zamilovala 31 bylin, dlouho jsem odolávala, ale dávám do difuzéru, inhalátoru i jen do koupelen, vždy mě to totálně nakopne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Airika nakupuj ve slevách, nebo ho dělej taky. já teda jen nakupuju, ale skus si rozkrojit jablko, dát kousek do běžné krabičky, kousek do tupperweru a kousek jen tak polož do ledničky a uvidíš ![]()
- Citovat
- Upravit
@LadyTommy Jojo, ty tretky mě taky odradily. Krom nedostatku času to byl jeden z důvodů, proč jsem s tím sekla. Zlatě před 3 lety, když měli jen ty čističe a pár vychytávek do kuchyně