Práce ve společnosti AMAX

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.8.14 16:06

Práce ve společnosti AMAX

Zdravím holky,

jelikož jsem asi 2 měsíce bez práce, hledám a hledám. Našla jsem na ÚP práci asistentky pro Amax )nejsem naivní a vím, že to asistentka jako taková asi nebude, ale operátorka call centra) ale i tak, chci se zeptat, má někdo s touto prací zkušenost? Přesněji tu píšou:
Náplň práce:

• sjednávání obchodních schůzek (naplnění časového rozvrhu kalendářů manažerů),
  • administrativa.

Požadujeme:

• příjemný hlas a vystupování,
  • uživatelská znalost práce na PC.

Potom je tam i práce v call centru, takže to asi nebude jedna a ta samá pozice, nebo?
Osobně jsem to nikdy nezkoušela, ale neměla bych na to otravovat lidi po
telefonu.
Pozvali mě zítra na pohovor, nevíte, jakým způsobem probíhá?
Děkuji za všechny rady a připomínky ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3711
5.8.14 16:34

Ahoj,
AMAX udává jako administrativu/administrativní asistentku apod. normální operátorku call centra.
Ono je více typů call center - kromě toho, že jsou aktivní a pasivní, tak aktivní lze dále dělit:

• prodej po telefonu
  • navolávání schůzek
  • průzkum veřejného mínění

Nemám zkušenosti z Amaxu (ani zprostředkovaně), takže nevím, jak přesně to tam chodí.

Nicméně pohovor, pokud je, tak klasika - něco o sobě a tak (určitě zažilas) a potom něco jako cvičný hovor.
Neboj se, hlásí se tam spousta lidí a někteří na to fakt nemají.

A s tím, že to nebude jedna ta samá pozice, hele nedivila bych se, oni jsou schopní tam napsat cokoliv, případně se jedná o jiný typ linky (třeba prodej).

Pokud nemáš práci, tak je lepší něco vzít, vypadá to líp (v CV) a ona praxe v call centru taky něco může znamenat - třeba to, že se nebojíš volat, že umíš komunikovat (tedy pokud tam nějakou dobu vydržíš).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
9.6.16 16:02

Zdravím, taky jsem se ozvala na stejný inzerát od AMAX jako píše zakladatelka a pozvali si mě zítra na pohovor. Takže to není asistentka jako taková, ale normální volání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12870
9.6.16 16:15

Jo, budeš prodávat po telefonu věci jako je vysavač a podobné kraviny, co nikdo nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
9.6.16 16:17

Tak to tam ani nemusím. Nejsem co se práce týče vybíravá, ale na vnucování věcí nemám žaludek.
Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
9.6.16 16:34

Ahoj, kdysi jsem v Amaxu pracovala, ne tedy na teto pozici, ale něco o tom vim..pokud se jedna o sjednávání schůzek po telefonu, tak nic neprodává te, budete volat do různých firem a sjednávat schůzky obchodnímu zástupci a ukládat mu vsechny info do systému..samozrejme jde o call centrum, takze jde primárně o operátory..kazdopadne na pohovor bych šla, kdyz jsem tam pracovala, tak to byla celkem seriózní a fajn firma :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat