Kancelářská práce - vracím se do ČR

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lalelale
16.5.18 10:59
@Joannka1 píše:
@Lalelale Já bych s tím vynecháním SŠ radši nemlžila. V životopisu se nemá lhát. Stejně by se na to později přišlo. Navíc, kdyby šlo o práci na úřadě - tak tam se podle školy dávají tabulkové platy. Vyžadovali by potvrzení

Ona nebude lhát, ona to tam nedá. Lhaní by bylo, kdyby si tam napsala, že má střední. Potvrzení budou chtít nejspíš všude, tedy prostě na HR dojde s tím, že střední nemá. A HR to bude úplně jedno, protože už je přijatá a je věc šéfa, s jakým vzděláním koho najal.

• Citovat
  • Upravit
12594
16.5.18 11:13
@Lalelale píše:
Ona nebude lhát, ona to tam nedá. Lhaní by bylo, kdyby si tam napsala, že má střední. Potvrzení budou chtít nejspíš všude, tedy prostě na HR dojde s tím, že střední nemá. A HR to bude úplně jedno, protože už je přijatá a je věc šéfa, s jakým vzděláním koho najal.

Myslím, že ale každá personalistka se na to zeptá při výběrku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
16.5.18 11:19
@lilith1 píše:
Myslím, že ale každá personalistka se na to zeptá při výběrku.

Ani jedna z prací, které jsem dělala, nešla přes personalisty (díky bohu:D). A jak říkám, střední je taková samozřejmost, že se nemusí zeptat. Případně jakmile bude u pohovoru, může to vykompenzovat tím, že si hodně sednou a prokáže dobrou praxi. Ale ve chvíli, kdy si do CV napíše natvrdo základku, to je konec. Základka se ani do CV nepíše. Jednou jsme měli kandidátku, co poslala CV se dvěma základkama, důvodem přestupu a střední včetně adresy a kontaktu a rovnou ji to vyřadilo.

• Citovat
  • Upravit
270
16.5.18 11:28
@Lalelale píše:
Ona nebude lhát, ona to tam nedá. Lhaní by bylo, kdyby si tam napsala, že má střední. Potvrzení budou chtít nejspíš všude, tedy prostě na HR dojde s tím, že střední nemá. A HR to bude úplně jedno, protože už je přijatá a je věc šéfa, s jakým vzděláním koho najal.

Já v tom moc rozdíl nevidím. V naprosté většině případů do inzerátu píšou, že hledají absolventy těch a těch škol. Takže když to zakladatelka nemá - tak je to stejně podvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
16.5.18 11:51
@Joannka1 píše:
Já v tom moc rozdíl nevidím. V naprosté většině případů do inzerátu píšou, že hledají absolventy těch a těch škol. Takže když to zakladatelka nemá - tak je to stejně podvod

Tohohle bych se nebála. Třeba na jednu mou práci hledali někoho s 4 roky praxe. Já měla rok. Vzali mě i tak. Že někdo lehce nesplňuje požadavky se děje pořád. Kamarádka se dostala na pozici, kde chtěli plynnou Aj, když neumí nic. Prostě se jim líbila. Ale to už je věc zakladatelky, jak to chce udělat. Asi nemá cenu tu rozebírat její CV, když ani chudák neměla čas se vyjádřit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5403
16.5.18 15:02

;) dekuji. No mam jen ucnak. Mlzit asi nebudu.
Firma pro kterou delam nejake papirovani a ubytovani me chce po prijezdu na par dni do kanclu stim te by mi pridali, ale zas pouze na zivnost.
1h cesty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5403
16.5.18 15:04

Zalezi to na lidech, na to jakej maji zrovna den. Hodne je to v cr. o znamostech. Asi vsude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5403
16.5.18 15:06

Jakej mate nazor naprac n zivnost? Vsa j e nemusim nechat zamestnat. I detmi to bud mit lehci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat