Chtěla bych práci na notebooku z domova - rady a tipy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Práce notebook - máte nápad?
Ahoj holky,
chtela bych se zeptat ohledne prace.. Co se da delat, nejlip pres pocitac? Pocitam s tim, ze se doucim, co bude potreba.. Staci jako privydelek zatim. Jde mi o dojizdeni. Jak proste pracovat na dalku?
Mate tip nebo napad? Budu rada za inspiraci ![]()
Nemyslim tim nabizeni produktu, letadlo apod..
Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@jezatka to bys mela vedet spis Ty, na co si troufas a co Ti jde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Účetnictví, překlady, tvorba a správa stránek, spisovatelství…co umíš? To víš, sezením na facebooku si nevyděláš, musíš něco umět dobře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tvorba webových stránek a e-shopů, práce v autocadu, grafické práce zejména Adobe ilustrátor a indesign, Stačí si jen vybrat, naučit se to pořádně a budeš placená zlatem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky bych brala nejaky home ofice, ale internet je plny podvodnych nabidek. Leda nejaky preklady do ciziho jazyku, popr. telefonni pruzkum… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Překlady ne - nejsou zakázky, psaní-už vůbec ne, je pžetlak autorů a copywriterů…spíš něco technického
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vtipna píše:
Taky bych brala nejaky home ofice, ale internet je plny podvodnych nabidek. Leda nejaky preklady do ciziho jazyku, popr. telefonni pruzkum…
Ono to jde, ale je to o tom se každý den tomu 3-4 hodiny poctivě věnovat. A samozřejmě to není hned. Mě to trvalo 5 let, ale opravdu se to hodně vyplatilo. V podstatě je to jedno, jaký obor, ale musíš se vypracovat a být v něm dobrá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hanka.br. píše: Účetnictví, překlady, tvorba a správa stránek, spisovatelství…co umíš? To víš, sezením na facebooku si nevyděláš, musíš něco umět dobře.
Nesedim na FB, funguju a vydelavam. Jsem jiny obor. Ptala jsem se, co frci a co by se dalo doucit. Prave me napadla treba ta tvorba webovek..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vilda1 píše:
Ono to jde, ale je to o tom se každý den tomu 3-4 hodiny poctivě věnovat. A samozřejmě to není hned. Mě to trvalo 5 let, ale opravdu se to hodně vyplatilo. V podstatě je to jedno, jaký obor, ale musíš se vypracovat a být v něm dobrá.
A muzu se zeptat, co mas na mysli konkretne, cim se zabyvas? Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zprostredkovanim pace, virtualni asistence.. staci 2 firmy treba.
Me by zajimalo to kresleni v autocadu nebo neco podobne. Moc bych se chtela naučit.
Asi na kurz ze?
Je pak i uplatneni?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jezatka píše:
Ahoj holky,chtela bych se zeptat ohledne prace.. Co se da delat, nejlip pres pocitac? Pocitam s tim, ze se doucim, co bude potreba.. Staci jako privydelek zatim. Jde mi o dojizdeni. Jak proste pracovat na dalku?
Dekuji
Mate tip nebo napad? Budu rada za inspiraci
Nemyslim tim nabizeni produktu, letadlo apod..
Jsi-li dobrá spisovatelka, napíšeš román i na mechanickém psacím stroji. Nejsi-li dobrá spisovatelka, není to k ničemu ani počítač za 50 k.
Chci tím říci, že není rozhodující ani tak to, jaký máš vercajk, ale co umíš. K tomu, co umíš, si ten vercajk můžeš opatřit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@eumedon píše:
Jsi-li dobrá spisovatelka, napíšeš román i na mechanickém psacím stroji. Nejsi-li dobrá spisovatelka, není to k ničemu ani počítač za 50 k.Chci tím říci, že není rozhodující ani tak to, jaký máš vercajk, ale co umíš. K tomu, co umíš, si ten vercajk můžeš opatřit.
Jde mi o to, cim se vlastne mam zabyvat? Co se zvladnu doucit treba samoukou nebo kurzem, nebudu potrebovat leta studii a po cem je poptavka?
Nebudu se zabyvat necim, co nefunguje. Jsem uplne jiny obor, tak se v tom neorientuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit