Práce za minimální mzdu, jak to vidíte vy?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
No to je jednoduché. Minimální mzda, pro tebe noční můra… Prostě to neber a najdi si jinou práci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Takže hledáš jen práci z domova?
Jinak ne, určitě bych za takové peníze nepracovala ale hledala bych si něco mnohem lépe placeného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co my na to není podstatné, my tu práci dělat za tebe nebudeme. Pokud ti alternativní projekt nesedí náplní ani finančně, tak to prostě odmítni a hledej jinde, ty sama musíš vědět, jak na tom jsi finančně a schopnostmi. Pokud hledáš jen práci z HO, tak sama musíš vědět, jestli máš co nabídnout za adekvátní plat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží co máš za jiné možnosti. Já bych to nedělala ani za 50 tis měsíčně, odvolávat a otravovat lidi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za minimální mzdu ať si pracují sami. Vykořisťování v 21. století ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za me nemáš moc na výběr. Protože u většiny firem si musíš HO “zasloužit “
. Asi bych to zkusila a hledala zatím jinde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Králičice Naopak, sehnat home office, pro mě není problém. Mně vadí změny, proto to řeším a mrzí mě to. Jinak pracuju na home officu už 10 let.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Tak pokud nemáš údajně problém najít něco jiného, tak co řešíš ![]()
Moc dobře vědí, co nabízí. Je to práce z domova, žádné extra velké zkušenosti, lepší vzdělání se k té práci vůbec nepotřebuje (předpokládám?)Vědí, že je na trhu spousta lidí, co nemá extra co nabídnout, a i přesto chtějí být na full time z domu, pro takové typy to je, tak to zkouší rovnou na tobě. ![]()
Ber nebo nech být ![]()
Příspěvek upraven 08.05.26 v 12:28
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 Na tom novém projektu se nevolá lidem jako fyzickým osobám, ale firmám, a nic se jim neprodává. Nabízí se jim pracovní spolupráce. I tak, nemám ráda aktivní linku. A přijde mi to úplně mimo.
- Citovat
- Upravit
@Fitsun Budeš se asi divit, ale on opravdu není každý projekt stejný. A ne, opravdu to nemůže dělat každý. Konkrétně ten, na kterém teď dělám, je celkem náročný, a ten, který budou teď otevírat, taky není jako když někdo volá s nabídkou prodeje hrnců nebo jiných kravin.
Takže s tebou nemůžu souhlasit. Opravdu to není práce, kterou může dělat každý. Ale díky za odpověď.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Když to „není práce pro každého“ a je tak náročná, pak úplně nedává smysl, aby za ni byla minimální mzda bez bonusů. ![]()
Buď je to opravdu specializovaná, náročná práce a pak má mít odpovídající ohodnocení. Nebo je to standardní aktivní linka B2B kontaktování, které zvládne kdokoliv po krátkém zaškolení, pak ta mzda je relativně odpovídající (ač i tak je to polemizující) ![]()
V obou případech je výsledek stejný, pokud ti podmínky nevyhovují, odmítni to a nastav si vlastní podmínky. Zaměstnavatel buď přistoupí, anebo ne. Pak je na tobě, jak se rozhodneš ![]()
Příspěvek upraven 08.05.26 v 12:40
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nelíbila by se mi ani náplň práce ani pracovní doba a už vůbec ne odměna. Takže já bych určitě hledala jinde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, pracovala jsem několik let jako support na zákaznické lince (pouze příchozí hovory). Pracovní doba byla 8:00–16:00 na plný home office. Výplata byla v základu 180 Kč/hod + bonusy a stravenky. Bohužel se projekt ukončuje a byla mi nabídnuta práce na jiném projektu: Aktivní linka Pracovní doba 9:30–17:30 Minimální mzda, bez stravenek a jakýchkoliv bonusů Prý „co bych chtěla, když je to práce z domova“. Pro mě je aktivní linka noční můra, a ještě za tyhle peníze. Jak to vidíte vy?
Prosím o zachování anonymu.