Prach v domě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3352
31.1.12 14:48

Prach v domě

Ahoj, už to tu asi bylo, potřebuji poradit, co s prachem v domě, kde topíme tuhými palivy. Utřu prach a druhý den mohu znovu, vytírám taky denně a při nošení popela přes dům, taky furt bordel, co s tím. Kolikrát týdně utíráte prach?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3400
31.1.12 14:52

Mám el. přímotopy a taky tu mám všude pořád prach…já to mám zas asi z pole za domem i když nechápu, že i v zimě…no počkám kdo co poradí…obávám se, že nic jiného než každý den vytírat nám nezbude. Jinak mám i čističku vzduchu, nějakou, že i snad prach, ale je to k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994

A nejhorší je, když do toho svítí sluníčko, viď? No, já každý ráno za sebou radši zavřu dveře a jdu do práce a večer už je to dobrý :mrgreen: . Jinak prach utírám jednou týdně, víc nemám čas ani náladu, ale je tam mrcha furt. S tím nic nenaděláš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200

Já utírám 2× týdně, ale nic si z toho nedělej, my zas máme retrívra a denně (někdy 2×) luxuju chlupy :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
31.1.12 14:56

1 x týdně, ale vysávám a vytírám podlahu častěji, protože mám dojem , že je furt špinavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
31.1.12 15:00

prach 1× týdně a zeme zetírám tak 2× a skoro každý den alespoň metlou smetu smetí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
31.1.12 15:02

No my taky topíme uhlím a je to mazec. Taky pořád dokola uklízím. Už se těším na jaro až to zase na chvíli skončí. Tak hadře zdar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
31.1.12 15:12

Nepotěším ale já jsem pošuk prach utírám denně, vytírám odden,kdžy nevytírám alespon zametám.....ale mně tu lítaj dva děti(za pár měsíců budou 3) a do toho pes…tkaže to nějakou dobu lepší nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13338
31.1.12 15:21

Taky máme prachu hodně, navíc pejska, natahá spoustu ze zahrady, takže vytírám každé ráno, pokud nevytírám jeden den, tak pouštím robotickej vysavač a vytírám nejpozději druhý den :zed: Je to na palici, ale co se dá dělat :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7241
31.1.12 16:03

Když jsem ještě bydlela u našich, bylo to to samé. Krbová kamna v obýváku, takže denní nošení dřeva dovnitř a popela ven. Prach jsem utírala taky denně, navíc i denně vysávala - někdy i dvakrát, když byla opravdu zima a šla jsem pro dřevo i odpoledne.
Teď bydlíme v bytě, topení je centrální, takže prach utírám příležitostě. Většinou třeba utěrkou, když ji nesu do pračky, vezmu všechno okolo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
31.1.12 17:13

Taky se nám tu hrozně práší :zed: . A to máme plynový topení. Sundala jsem závěsy a záclony, zlikvidovala koberce a nepomhlo to. Pak mi sousedka řekla, že jim se přestalo prášit, když vyměnili umakartové jádro. Takže jsem nahraná, jsem tu v nájmu a majitel se nechystá jádro měnit. Takže každý dne poctivě utírám prach a nadávám u toho jak dlaždič :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
31.1.12 21:53

no jo s tím nic neuděláš ten bude i kdybys to stírala každejch 5 minut tak mi věř že se tam usadí :mrgreen: lepší je to jednou denně setřít vlhkým hadříkem a pak tomu nevěnovat tolik pozornosti,protože jinak je to na blázinec :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
1.2.12 12:22

Holky, já vás stejně obdivuju, každý den utírat prach, by mě kleplo…I když je fakt, že když nejsme celý den doma, tak se ho asi udělá méně a je mi to víc jedno. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný