Kam dát PC stůl

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
172
30.1.12 22:31

kam dát pc stůl

hezký večír :mavam: řeším ted problémek se stolem.před nedávnem mi přítel vyrobil z desky stůl pod okno je přivrtanej do zdi.na něm máme pc a klávesnici a je naproti naší posteli kde se z ní dívéme na telku,kterou tam máme nainstalovanou.Problém ale je že se mi tam už nelíbí a hlavně je za ním vlhko jak se rosí okna.takže je naplácnutej na stěně a nemůže ta vlhkost větrat.co myslíte mám si koupit nějáký menší psací stolek?nebo kam dát ten počítač?kdybych měla notas nemusela bych to řešit,protože nemá tu velkou bednu na zapínání a tolik kabelů.Díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3839
30.1.12 22:33

kup si noťas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
30.1.12 22:34

jo o tom uvažuju ale není škoda toho počítače,když ho prodám kolik za něj asi tak dostanu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
30.1.12 22:39

Pokud to jde, tak bych koupil trojúhelníkový stolek a PC dal někam do rohu. Pokud chceš šetřit místem, tak je to super řešení… A pokud ne, tak kabely v takovém místě nezavazejí, což je taky fajn.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
30.1.12 22:39

nedostaneš za něj téměř nic. to je osud výpočetní techniky v dnešní době. všechny PC věci prostě strašně rychle stárnou.
tzn. ani nemá cenu k nim dělat nějaké stálé nábytkové příslušenství doma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
30.1.12 22:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
30.1.12 22:58

Já mám tedy jen notebook, ale jelikož ho potřebuji i částečně k práci, a do budoucna ještě víc, taky plánuji koupi pracovního stolu a udělám si kout v obýváku. Chtěla bych rohový s nástavbou abych si tam mohla uložit potřebné věci a papíry. Plánujme koupit do obýváku nový nábytek a stůl bude v rohu jako součást.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
30.1.12 23:01

http://www.ikea.com/…ts/30214306/#… vybrala jsem si tenhle, taky Ikea :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
30.1.12 23:03

Hmmm, dost velký - a dost vodorovných ploch na utírání prachu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
30.1.12 23:13

Velký jsem chtěla, už mě nebaví sedět nad noťasem v kuchyni, nebo na gauči. Ty plochy na utírání, to je fakt :think: že bych to ještě přehodnotila? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50122
30.1.12 23:24

My taky měli PC v ložnici a štvalo mě to. Tak jsem klukovi udělala dětský pokoj a dala jsem tam i stůl s PC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
31.1.12 07:46

my máme malinký stůl na pc na kolečkách, světlé dřevo, koupený v kauflandu :mrgreen: nebyl drahý, není tam zbytečně nevyužité místo, vejde se i tiskárna.
měla jsem stejné dilema jako ty, nakonec jsme se rozhodli nechat si pc do té doby, dokud nějak obstojně půjde a pak taky koupíme noťas.. ale i ten bude mít někde svoje místo, protože furt přendavat třeba z jídelnového stolu by se mi taky nechtělo :think:

jo a máme ho v rohu v obýváku, do ložnice ani do děcáku jsem ho nechtěla

• Citovat
  • Upravit
13943
31.1.12 08:26

Tak my máme noťas a k němu malý stoleček na kolečkách z Jysku v ložnici. Ráno ho stejně odpojím z repráků a exter.HDD a přenesu do obýváku. Jen mě pěkně s.ere každej den přenášet kabel :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1995
31.1.12 12:36

Nevím, jestli správně chápu, jak vypadá stůl zakladatelky, ale někomu zřejmě pomůže, pokud má stůl pod oknem, že v zadní části desky stolu jsou mřížky, kterými prochází teplý vzduch od radiátorů na okno. Nepomohlo by tohle?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný