Prací gel Coral

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2383
30.7.13 20:30

Prací gel Coral

:mavam: Ahojky jaké máte zkušenosti, pokud tedy zkušenost máte s pracím gelem Coral? A ještě se chci zeptat, jaký je prací prášek Denkmit - v roce 2011 výherce dtestu, tak mě zajímá jestli si kvalitu udržel a hlavně jestli se rozpouští i při nízkých teplotách. Peru v persilu z Rakouska a super, ale když ho koupím u nás tak katastrofa :cert:, proto hledám prostředek u kterého nebudu muset zkoumat EAN (zemi půvou) Děkuji :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5799
30.7.13 20:35

Ahoj coral kupují v Nemecku a je super, pere dobře a krásné voní ;) denkmit jsem měla jen do myčky ale spokojena jsem moc nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
30.7.13 20:36

Denkmit prášek kupuju a super, takže kvalita zůstala. :palec: S Coralem zkušenost nemám, ale už jsem po něm pokukovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2383
30.7.13 20:37

@šóšannáh právě sem si všimla že coral mají (asi nově) v DMku tak to asi prubnu. Snad zase není pro český trh vyráběný jinde a jinak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5799
30.7.13 20:43

No já bych o tom i zapochybovala, raději se koukni na kód ale já už to opravdu raději koupím v Nemecku protože jsou to lumpové

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bobishek
12.9.13 20:53

Ahojky. Já jsem Coral měla a nemůžu si stěžovat. Vypral a nááádherně voněl. Jinak ten z DM je totožný s tím německým. Mě ho tehdy dovezl taťka a teď jsem na něj narazila v DM. Doporučuju, není potřeba ani aviváž. :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný