Prací gel Euroshopper

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8036
12.1.13 14:09

prací gel euroshopper

Ahoj.Peru stále jen v pracích prášcích a minule jsem na černém triku měla stopy po prášku, tak jsem se rozhodla na tmavé prádlo koupit prací gel. Zašla jsem dnes do Alberta, a protože jsem lakomá :D, koupila jsem prací gel univerzal euroshopper, byl hrozně levnej 3 litry asi 91,–kč, ale hrozně pěkně voní. Měl jste ho někdy někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6529
12.1.13 14:35

Obecně je na bílé prádlo lepší prášek a na barevné gel, právě kvůli těm bělavým stopám po prášku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
12.1.13 14:36

@carola měla jsem ho, protože jsem taky hrozně lakomá :mrgreen: tekuté kupuju jen co je v akcích, stejně peru na 40, tak to stačí, hrubý kupuju kvalitní, protože tím peru bílé ;) jo a když už mám záchvat rozhazovačnosti a koupím nějaký lepší tak mi stejně nevypere všechny skvrny :roll:

• Citovat
  • Upravit
8036
12.1.13 14:41
@K.Black píše:
@carola měla jsem ho, protože jsem taky hrozně lakomá :mrgreen: tekuté kupuju jen co je v akcích, stejně peru na 40, tak to stačí, hrubý kupuju kvalitní, protože tím peru bílé ;) jo a když už mám záchvat rozhazovačnosti a koupím nějaký lepší tak mi stejně nevypere všechny skvrny :roll:

Dík Black, ;) a vypral tedy v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
12.1.13 14:42

@carola jo, pere normálně, jen některé skvrny jsou odolné, ale to nevypere ani ariel :roll:

• Citovat
  • Upravit
8036
12.1.13 14:45
@K.Black píše:
@carola jo, pere normálně, jen některé skvrny jsou odolné, ale to nevypere ani ariel :roll:

Black, tak dík moc, on mi upřímně i voněl nejlíp z těch, které jsem tam očichávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
12.1.13 14:45
@carola píše:
Black, tak dík moc, on mi upřímně i voněl nejlíp z těch, které jsem tam očichávala.

to byla vůně uspořených peněz :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16939
12.1.13 15:12

Jsem ještě nezkoušela, ale asi zkusím…dík za tip!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8036
12.1.13 15:56
@K.Black píše:
to byla vůně uspořených peněz :mrgreen:
:palec: :potlesk: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek