Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj.Peru stále jen v pracích prášcích a minule jsem na černém triku měla stopy po prášku, tak jsem se rozhodla na tmavé prádlo koupit prací gel. Zašla jsem dnes do Alberta, a protože jsem lakomá
, koupila jsem prací gel univerzal euroshopper, byl hrozně levnej 3 litry asi 91,–kč, ale hrozně pěkně voní. Měl jste ho někdy někdo?
Obecně je na bílé prádlo lepší prášek a na barevné gel, právě kvůli těm bělavým stopám po prášku ![]()
@carola měla jsem ho, protože jsem taky hrozně lakomá
tekuté kupuju jen co je v akcích, stejně peru na 40, tak to stačí, hrubý kupuju kvalitní, protože tím peru bílé
jo a když už mám záchvat rozhazovačnosti a koupím nějaký lepší tak mi stejně nevypere všechny skvrny ![]()
@K.Black píše:
@carola měla jsem ho, protože jsem taky hrozně lakomátekuté kupuju jen co je v akcích, stejně peru na 40, tak to stačí, hrubý kupuju kvalitní, protože tím peru bílé
jo a když už mám záchvat rozhazovačnosti a koupím nějaký lepší tak mi stejně nevypere všechny skvrny
Dík Black,
a vypral tedy v pohodě?
@carola jo, pere normálně, jen některé skvrny jsou odolné, ale to nevypere ani ariel ![]()
@K.Black píše:
@carola jo, pere normálně, jen některé skvrny jsou odolné, ale to nevypere ani ariel
Black, tak dík moc, on mi upřímně i voněl nejlíp z těch, které jsem tam očichávala.
@carola píše:
Black, tak dík moc, on mi upřímně i voněl nejlíp z těch, které jsem tam očichávala.
to byla vůně uspořených peněz ![]()