Prací papírky ecohaus

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
27.4.23 09:26

Prací papírky ecohaus

Ahojte,

máte někdo zkušenost s pracími papírky? Nikde jsem nenašel žádné pořádné recenze, jen něco na instagramu. Používáme sensitive prášek kvůli citlivé pokožce a atopii, tak jestli ty papírky jsou fakt na toto v pohodě a jestli vyperou i skrvny od jídla a bláta.

Máte zkušenost? perete s tím i na nižší teplotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12557
27.4.23 09:47
@Mrtinek píše:
Ahojte,

máte někdo zkušenost s pracími papírky? Nikde jsem nenašel žádné pořádné recenze, jen něco na instagramu. Používáme sensitive prášek kvůli citlivé pokožce a atopii, tak jestli ty papírky jsou fakt na toto v pohodě a jestli vyperou i skrvny od jídla a bláta.

Máte zkušenost? perete s tím i na nižší teplotu?

Zkusennost nemam, ale kdyz se divam na videa na fb z japonskych a cinskych domacnosti, tak je pouzivaji bezne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.10.23 19:16

Používám prací papírky Wave a jsem s nimi spokojena. Jsou hypoalergenní ( pro citlivou pokožku, alergie…) a šetří životní prostředí. Prádlo sice po vyprání nevoní (vyzkoušela jsem i s vůní), ale perou dobře stejně jako prací gely nebo prášky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
22.1.24 11:53

Zdravím, papírky na praní od Ecohaus kupujeme a všechno je v pořádku. Atopik tedy ale nejsem, ale měla jsem různé přecitlivění právě na aviváže a prací prášky. Tyto papírky mi ale vyhovují. Parfemace není nějak velká, případně mají i bez parfemace právě pro hodně citlivou pokožku. Ale určitě to chce vyzkoušet, já jsem si brala vzorečky právě na vyzkoušení a když mi to sedlo, tak jsem u nich zůstala. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alice.Palice9
24.1.24 12:08

Máme a vyhovuje, po běžných avivážích mě svědilo celé tělo, papírky ok, přestalo to. Nepoužívám už ani gel a prášek, pro mě usnadnění práce, jen to vložíte do pračky k prádlu, žádná jiná starost a krásně vypere a provoní.

• Citovat
  • Upravit
5.3.24 05:40

ecolino

Ahoj, máte někdo vyzkoušené prací papírky značky Ecolino?

ecolino - instagram

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12557
5.3.24 09:27
@Kopriva 00 píše:
Používám prací papírky Wave a jsem s nimi spokojena. Jsou hypoalergenní ( pro citlivou pokožku, alergie…) a šetří životní prostředí. Prádlo sice po vyprání nevoní (vyzkoušela jsem i s vůní), ale perou dobře stejně jako prací gely nebo prášky.

Videla jsem nejaka uklizeci videa a Japonci tam pridavaji krom papirku jeste nejakou vuni v nadobce. Prihodi ji k tomu papirku do bubnu. A oni ty papiry pouzivaji i do vody treba na stirani podlah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
15.3.24 09:05

Ano také v Ecohaus pereme. :) Mě osobně moc vyhovují. Celý život bojuji s alergii na prací prostředky a aviváže. Líbí se mi že mají i bez parfemace. Ale zkoušela jsem i ty parfemované ( bavlna, levandule) a bylo to také bez obtíží. Takže pro mě ideální řešení. Dávám je i do vody a čistím potom s roztokem sedačku, židle, koberec atd co děti ušpiní. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.10.24 20:02
@lucihudek píše: Více

Musím s tebou souhlasit. My máme s exémy pořád problém. Zkoušela jsem všechno možné. Musím říct, že od té doby máme klid. My teda používáme ty bez parfermace. U sebe to zatím neřeším, ale říkám si, že když už to kupuji kvůli oblečení prcků, budu v tom prát asi vše..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2615
7.10.24 20:42

Přiznám se, že jsem klasicky podlehla trendu a koupila je ze zvědavosti. No zatím mám za sebou pár várek a musím říct, že jsem spokojená. Naposledy jsem je určitě nekoupila.
Nicméně žádné kožní problémy nemáme. Takže v tomto směru nemohu posoudit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
26.11.24 18:59

My s ecohaus máme pozitivní zkušenosti, hlavně tedy já - mám vitiligo a tím pádem i o dost citlivější pokožku, nikdy se mi neobjevila žádná vyrážka, ani zarudnutí. Hezky mi po tom voní oblečení a vypere mi to i věci od bláta, skvrny od dětí - od jídla, vypralo mi to i povlak na sedačku, kterému jsem myslela že nepomůže už ani svěcená voda. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
19.12.24 21:15

@Elisabeth.648 Souhlasím naše zkušenosti jsou také pozitivní, akorát máme atopika a je to fakt super, ekzém se dál nerozjíždí, nijak ty prací papírky nedráždí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný