Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, včera na mě klepala sousedka, že se pod námi nedá žít, bydlíme tady s dcerou a jsme podotýkám furt venku a přes. tyden do půl 4 přijíždíme domu a pak jdeme ven. Vikendy jsme vetšinou taky pryc.Doma jsme, kdyz je skarede a dcera nedela zadnej randal, a ze obcas dupne nebo ji spadnou kostkyy, jsou ji tri roky.Vadi jim i ze vysavam.Oni tu bydlí rok, jinak žádná stížnost nikdy nebyla.Sem z toho špatná, věčně tu nejsme a ona tvrdí, že se tu nedá být, že se. dcera jejich kvůli tomu odstěhovala., ale hw oni furt hulí a hází vajgly z balkonu, to je v pořádku. Mám to nějak řešit?
@An984 píše:
Dobrý den, včera na mě klepala sousedka, že se pod námi nedá žít, bydlíme tady s dcerou a jsme podotýkám furt venku a přes. tyden do půl 4 přijíždíme domu a pak jdeme ven. Vikendy jsme vetšinou taky pryc.Doma jsme, kdyz je skarede a dcera nedela zadnej randal, a ze obcas dupne nebo ji spadnou kostkyy, jsou ji tri roky.Vadi jim i ze vysavam.Oni tu bydlí rok, jinak žádná stížnost nikdy nebyla.Sem z toho špatná, věčně tu nejsme a ona tvrdí, že se tu nedá být, že se. dcera jejich kvůli tomu odstěhovala., ale hw oni furt hulí a hází vajgly z balkonu, to je v pořádku. Mám to nějak řešit?
Kašli na ní, atˇsi koupí špunty do uší, když jí všechno tolik vadí. Jak máš normálně fungovat, abys nikoho nerušila? Tak atˇse taky odstěhuje, a bude mít klid. Když bydlíš někde, kde žije víc lidí, tak je logický, že úplný ticho prostě nebude.
Tak jí doporuč, ať se odstěhuje.
Jinak bych to neřešila, pokud neděláte nějaký extra rámus a to evidentně ne.
Sousedi nad námi si třeba často pouští hlasitou hudbu, respektive mladí, zvlášť, když rodiče odjedou. Někdy mě to štve, ale nechávám je žít. To by se už člověk z toho musel zbláznit, kdyby řešil takové ptákoviny v bytě.
@arinecka píše:
Kašli na ní, atˇsi koupí špunty do uší, když jí všechno tolik vadí. Jak máš normálně fungovat, abys nikoho nerušila? Tak atˇse taky odstěhuje, a bude mít klid. Když bydlíš někde, kde žije víc lidí, tak je logický, že úplný ticho prostě nebude.
No přesně to si říkám taky, bohužel včera mě to tak zaskočilo, že sem se nezmohla na slovo, teď mě to štve..a vadí mi, že.mi.tady.bude někdo tvrdit, že se tu nedá žít, když tu ani pomalu nejsme
![]()
@Lil Kitkatt nepřijde mi teda, že bysme dělali rámus, že si dcera hodinu hraje, ale. dupat ji nenechávam, nebo schválně do něčeho mlátit. Navic fakt jsme hodně venku, přijdeme navečerí se a jde spát. A že tu vysavam? tak to snad kazdej, a vysavam vždy buď. dopoledne kolem 10 nebo. odpoledne kolem 16 hod
Neřešila bych. S tím musí v bytě prostě počítat. Pokud nerušíte noční klid, tak je to jen čistě její problém. Může se klidně odstěhovat…
@An984 píše:
@Lil Kitkatt nepřijde mi teda, že bysme dělali rámus, že si dcera hodinu hraje, ale. dupat ji nenechávam, nebo schválně do něčeho mlátit. Navic fakt jsme hodně venku, přijdeme navečerí se a jde spát. A že tu vysavam? tak to snad kazdej, a vysavam vždy buď. dopoledne kolem 10 nebo. odpoledne kolem 16 hod
Neřeš, kdyby přišla znova, tak se na ní připrav… ![]()
@Markéta188 píše:
Neřešila bych. S tím musí v bytě prostě počítat. Pokud nerušíte noční klid, tak je to jen čistě její problém. Může se klidně odstěhovat…
Nerušime noční klid i přes den je tu klid. Proste paní asi baví delat problemy
@An984 píše:
No přesně to si říkám taky, bohužel včera mě to tak zaskočilo, že sem se nezmohla na slovo, teď mě to štve..a vadí mi, že.mi.tady.bude někdo tvrdit, že se tu nedá žít, když tu ani pomalu nejsme
Zašla bych za ní s ochotou spolupracovat. Požádala bych ji, jestli by mohla tři dny psát, co a v kolik hodin slyší a jak dlouho to trvá. Zároveň bych ji oznámila, že vysavač prostě zapínat musím a s tím nic neudělám. Vždycky je lepší to zkusit po dobrém. Jen se nenech zatáhnout do nějakých širokých debat. Hezký konkrétně a jasně.
Si ji měla říct, že to vidíš stejně, že od nich jde smrad z cigar a ten bordel pod balkonem. Noční klid nerusite. Tak to prostě v bytě je. Kdo chce mít klid nemít o patro víš sousedy musí do posledního nebo do domu.
Když se se nastěhovali. Soused nad námi pořád hulákal na manželku, do telefonu, neustále se t někým hádal. Bylo to slyšet hlavně v koupelně. Potichu začal být ve chvíli když se nám narodila dcera a v noci začla hulákal. Občas ti chytne hysterak… Nestěžovali si jen mi řekli, že je prostorové výrazná. Možná si dotyčný uvědomil, že i on by mohl být slyšet.
![]()
Asi to budou ti věční stěžovatele. Hoď ji do schránky špunty
.
Někteří lidi jsou magoři, no
Na moje děti si stěžovala sousedka, co bydlela nad námi, že děti strašně dupou a řvou vždycky celé dopoledne. Vtipné bylo, že v tu dobu byly ve škole ![]()
Tak až přijde znova, tak jí řekni že ty aspoň neděláš bordel s vajglama.
Nevím co by dělala tady, u nás se luxuje skoro denně.
@Náměsíčná máš pravdu, jenže já tam stala jak oparena a nezmohla se na slovo..tak příště třeba
@Náměsíčná píše:
Si ji měla říct, že to vidíš stejně, že od nich jde smrad z cigar a ten bordel pod balkonem. Noční klid nerusite. Tak to prostě v bytě je. Kdo chce mít klid nemít o patro víš sousedy musí do posledního nebo do domu.
to není dobré na kritiku reagovat jinou kritikou, to není konstruktivní