Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky, dnes jsem omylem smazala můj účet apple ID a tím se mi i bohužel smazaly všechny fotky, nemám je zalohované. Je to konec nebo je mužů získat zpět? ![]()
To zálohování stojí pár korun měsíčně, do toho jdi. Jen mi prozraď, jak se dá omylem smazat Apple ID? ![]()
A edit: Jo, bohužel si myslím, že máš po datech …
@HloupýFlop Tak jdou různé veci, ja si ted omylem zablokovala pin v ověřovací kartě do nb - nezamkla jsem ho a kocka hnizdici se na teple mistecko 5× potvrdila jeho zadani, taky jsem nechapala, jak se zadarilo.
A jinak tedy v tomhle jsem konzerva, zlata offline zaloha na 2 externich discich. Akorát to uz ted zakladatelce nepomuze ![]()
@vercisek8 píše:
Holky, dnes jsem omylem smazala můj účet apple ID a tím se mi i bohužel smazaly všechny fotky, nemám je zalohované. Je to konec nebo je mužů získat zpět?
A nejde obnovit? Napsala bych na podporu.
@j.a.n.i1 píše:
@HloupýFlop Tak jdou různé veci, ja si ted omylem zablokovala pin v ověřovací kartě do nb - nezamkla jsem ho a kocka hnizdici se na teple mistecko 5× potvrdila jeho zadani, taky jsem nechapala, jak se zadarilo.
A jinak tedy v tomhle jsem konzerva, zlata offline zaloha na 2 externich discich. Akorát to uz ted zakladatelce nepomuze
Znaam, syn mi tak vždycky zvládne zablokovat mobil, naštěstí se (zatím) nedostal do té nevratné fáze, kdy bych ho mohla vyhodit (mobil i syna
) Ale právě jsem se dívala na postup smazání Apple ID a je to dost kroků a sjíždění, to je pořádná “klika”…