Radiátor /(ex)přítelkyně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.4.23 06:56

radiátor /(ex)přítelkyně

Dobrý den, mám takovej problém. V úterý jsme řekl bych že teď už asi s ex věsili závěsy a stala se taková nepřijemná věc. lehce jsem dostal balanc a tak se špičkou zachytil o radiátor hned na kraji a ten se celej urval, teď už nejspíš ex mi to vyčítá a když jsem ji řekl že se to opraví tak mě pak začala napadat jak je to moje chyba. a pernamentně mě blokla a když jsem ji řekl ok je to moje chyba, a zaplatím to tak že se nemám starat. takže já tu 2 dny řeším kontakty a z druhý strany jsem poslouchal v nahrávkách že jsem to udělal já a bla bla. a řekla že už mě v tom bytě nechce vidět. a když jsem tady lítal jak blbec a nakonec že to udělají od té majitelky, lidi který má ona tak pak nechápu kde se v ní sebrala taková zloba, jak kdybych to asi udělal schválně. takže jednoduše je radiátor vyřešenej, ale řekl bych že ji to asi nepřejde. a jediný co mi napsala že jsou horší věci a když jsem se ji zeptal tak mi řekla jen nestarej se, ale hlavně že poslední 2 dny kvůli tomu dělala humbuk. takže už ženám fakt nerozumím.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21972
21.4.23 07:06
@Anonymní píše:
Dobrý den, mám takovej problém. V úterý jsme řekl bych že teď už asi s ex věsili závěsy a stala se taková nepřijemná věc. lehce jsem dostal balanc a tak se špičkou zachytil o radiátor hned na kraji a ten se celej urval, teď už nejspíš ex mi to vyčítá a když jsem ji řekl že se to opraví tak mě pak začala napadat jak je to moje chyba. a pernamentně mě blokla a když jsem ji řekl ok je to moje chyba, a zaplatím to tak že se nemám starat. takže já tu 2 dny řeším kontakty a z druhý strany jsem poslouchal v nahrávkách že jsem to udělal já a bla bla. a řekla že už mě v tom bytě nechce vidět. a když jsem tady lítal jak blbec a nakonec že to udělají od té majitelky, lidi který má ona tak pak nechápu kde se v ní sebrala taková zloba, jak kdybych to asi udělal schválně. takže jednoduše je radiátor vyřešenej, ale řekl bych že ji to asi nepřejde. a jediný co mi napsala že jsou horší věci a když jsem se ji zeptal tak mi řekla jen nestarej se, ale hlavně že poslední 2 dny kvůli tomu dělala humbuk. takže už ženám fakt nerozumím.

Z toho si nic nedělej – já zase nerozumím tvorům tvého druhu.

“Mužům”napsat nemůžu, protože pod slovem “muž” si představím něco hoooodně jiného než šaška vypisujícího takovéhle potrhlé výlevy na eMimino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15099
21.4.23 07:10

Chtěla se tě zbavit už dřív, jen hledala záminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24565
21.4.23 07:11
@karkarka píše:
Chtěla se tě zbavit už dřív, jen hledala záminku.

Taky myslím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20832
21.4.23 07:13
@Anonymní píše:

No tak si zničil radiátor a ona té odkopla a vyřešeno ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
21.4.23 07:17
@Cenarius píše:
No tak si zničil radiátor a ona té odkopla a vyřešeno ne?

A pověsil závěsy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8316
21.4.23 07:19

Hodilo se jí to prostě do krámu, zbavila se tě a ještě může říct, že tvojí vinou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
21.4.23 07:25

Proč si nahráváš hovory s druhými lidmi?

• Citovat
  • Upravit
11320
21.4.23 07:32

Priste neves zaclony!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
21.4.23 07:34
@Anonymní píše:

A tak by to bylo pořád. Chceš to? Je to hysterická
kraksna. Kdo asi má radost, že něco provede. Nikdo normální. Až se ti zase náhodou něco povede rozbít, zavolá na tebe policii. Ta by se mohla dát dohromady s tím chlapem, co ri založil diskusi o rozbitém talíři a jeho vlivu na otáčení zemekoule.
Doporučuji se nesestehovavat. Udělá ti že života peklo.

• Citovat
  • Upravit
15411
21.4.23 07:59

Buď rád, že jsi ten radiátor trhl, alespoň si můžeš najít někoho lepšího, kdo bude tyto situace řešit konstruktivně :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
21.4.23 08:21

jsem poslouchal v nahrávkách že jsem to udělal já a bla bla

Prosím?? Ty jí odposloucháváš hovory?? 8o Ty bláho, škoda toho radiátoru, kdyby sebrala odvahu kopnout tě do zádele dřív, než tě poslala věšet ty záclony, tak si ušetřila dost práce a peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
21.4.23 08:31

@krecik.dzungarsky @unuděná
Na messengeru je možnost místo klasické zprávy poslat hlasovou zprávu. Možná myslel to?
Není nutné hned napadat, že si něco nahrává nebo odposlouchavá. Znám třeba jednu holčinu, která už ani neví, co klasické zprávy jsou a vše právě posílá namluvené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.4.23 08:33

@unuděná poslala mě nahrávky jak mi vyčítá incident s radiátorem než si mě blokla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.4.23 08:34

@Paní.Norrisová přesně tohle jsem myslel, děkuji za opravu hlasové zprávy mi poslala než si mě blokla.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný