Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
@unuděná poslala mě nahrávky jak mi vyčítá incident s radiátorem než si mě blokla.
Aha, ok, sorry, to vyznělo jinak. No hele, já myslím, že možná můžeš být ještě rád, že je od ní klid. Takovou hysterku bys chtěl?
@Pidulka1991 a já vůl jsem ji ještě sháněl kontakty na známí kteří by ji to spravili, ale když jeden neměl čas tak mi řekla že po mě radši nic nechce a tomu druhýmu ať si zavolám sám že se nikomu nebude doprošovat ![]()
@Anonymní píše:
@unuděná mno za skoro 4 roky by mě nanapadlo že ji tak rupne v bedně.
Je fakt možný, že už to byla poslední kapka a pouhá záminka, aby tě poslala do háje. Ale to už bys měl vědět sám, nakolik byl váš vztah harmonický.
@unuděná ještě stát se to jí tak by byla z toho někde, stane se to mě tak je to pořádku, hlavně že se mi chlubila že potom radiátoru lezla pravidelně aby se hrála se závěsy…takže tak.
Takhle sem se tu zas dlouho nezasmála
nic ve zlým, jen si to představuju ![]()
@inzenyrka85 mno taky bych se asi smál stát se to jí, ale stalo se to mě, takže si mě vychutnala hlavně že potom radiátoru lezla neustále aby si mohla různě nastavovat závěsy, ale jak říkám stalo se to mě, ne jí. takže je chyba na mé straně ne na její..
@Anonymní píše:
@inzenyrka85 mno taky bych se asi smál stát se to jí, ale stalo se to mě, takže si mě vychutnala hlavně že potom radiátoru lezla neustále aby si mohla různě nastavovat závěsy, ale jak říkám stalo se to mě, ne jí. takže je chyba na mé straně ne na její..
A já dětem pořád řikam nelezte na ty radiátory
nemáte židli nebo schůdky?
@unuděná harmonický byl, ale spíš jde vidět že emociálně to v poslední době asi nedávala že všude kam se hlásila o práci, tak ji nikde nevzali a dotoho ji zjistili cystu, tak nevím jak si tady ty její výlevy vysvětlit..
@inzenyrka85 ne nemá no ale jak mě sama řekla lezla potom pořád a nic se jí nestalo. já stál v okně a držel jsem ji to dostal jsem trochu balanc špičkou nohy jsem se jen chytil abych nespadl a už to bylo..že jsem se na to nevybodl.
@Anonymní píše:
@inzenyrka85 ne nemá no ale jak mě sama řekla lezla potom pořád a nic se jí nestalo. já stál v okně a držel jsem ji to dostal jsem trochu balanc špičkou nohy jsem se jen chytil abych nespadl a už to bylo..že jsem se na to nevybodl.
Tak asi taky nevážíš tolik, co ona. Nebo už to bylo načaté a ona to moc dobře věděla ![]()
@unuděná no když jsem viděl radiátor ve vedlejší místnosti. tak si spíš říkám v jakým stavu byl tady ten. hlavně jsem ji říkal než jsem odcházel nech ten radiátor podloženej skrz trubky hned jak jsem se dostal domů a začal obvolávat tak prej trubka praskla, takže nevím co tam s tím pak dělala.
@unuděná píše:
Je fakt možný, že už to byla poslední kapka a pouhá záminka, aby tě poslala do háje. Ale to už bys měl vědět sám, nakolik byl váš vztah harmonický.
Myslím si také, že to byla poslední kapka, když viděla, jak jsi neohrabaný, až tak, že urveš při věšení záclon radiátor. A pak ho ještě nedokážeš ani přidělat. Zase chlap - nemehlo, které ještě ke všemu neumí nic udělat, ale spíš zničí.