Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
A kde jsou ty škrábance? Opravit to asi nepůjde, ale já se už s takovými věcmi naučila žít. Hroutit se u každé takové maličkosti se 3 dětmi, to bych brzy skončila v Bohnicích.
to se připíchnu, ja takhle,,vyčistila" barvu taky
takže chápu. Vidět to moc není ale pod určitým úhlem ![]()
Když si to přiblížíte, tak jsou tam vidět takové,,vyleštěné" cik, cak fleky. A jasně, když má člověk děti, tak se s opotřebením bytu počítá. Akorát, že takto ty dveře dorubali dva dospělí
.
Opravit to asi nepůjde, ale dítě se ještě párkrát takto proběhne a přestane Ti to vadit ![]()
@andelinka1 Pravda, za chvilku budou ty dveře zřejmě,,vyleštěné" komplet ![]()
Samolepící tapeta ne dveře, bílá. ted jsem koukala vavex 104 korun za metr. Já už opravila stůl na pc, dveře. ![]()
Asi vím co myslíš, samozřejmě přes foto to není skoro vidět. V reálu jen někdy
Seber dítě, zavři dveře od bytu a zmizte ven ![]()
@dedrichov Děkuju. Dítě za to nemůže, má matku s blbejma nápadama
. Nebudu se z toho samozřejmě věšet, spíš jsem si říkala, jestli někdo nezná nějakou kouzelnou vodičku ![]()
Příspěvek upraven 21.04.23 v 18:02
Jestli je jen trochu podrápané NĚCO na povrchu, tak by se dala použít nějaká jemňonká leštěnka na autolaky. Ale testoval bych to na místě, které nebude vidět a kam zakladatelka (při neúspěchu) nebude chodit koukat na tu spoušť.
Ale osobně (a asi dost dalších) si myslím, že se na to vykváknout. Tím spíš, když se bude kolem potulovat nějaký dětský tvor. Předpokládám, že časem bude hůř.
EDIT: třeba tempo pasta.
Si vždycky říkám, že to raději nechám, protože pokusem o opravu vznikne větší místo vhodné k opravě a víc viditelné ![]()
Ahoj všem.
a vzali to houbičkou (hrubou stranou). Problém vyřešen, paráda. Jenže včera jsem koukala a od určitým úhlem (když na to dopadá světlo) jsem objevila, že ta houbička ty dveře brutálně poškrábala - viz fota. Na první pohled to není vidět, opravdu jen pod jedním úhlem. Manžel se tomu smál, proč to jako řešim (a já ho málem kvůli tomu zabila). Takže k věci. Nemáte, prosím, někdo nějakou radu nebo zkušenost jak by se to dalo (alespoň částečně) nějak opravit? Obávám se, že Pronto atp. je jen na klasické lakované dřevo a né na folie. Ty dveře jsou nové, máme je cca 4 měsíce a kvůli naší blbosti jsou takhle zničený 
Vím, že je to asi marný, ale zkusím štěstí. Máme doma nové dveře od Sapeli. Klasika dřevo + plus nějaká ta jejich folie. A teď k problému. Minulý týden jsme na nich objevili pár oranžových teček, asi od vodovek, když kolem nich pobíhal syn s neusušeným obrázkem. Protože už byly dost zaschlý, nešlo to klasickým hadříkem a jarem dolů. Takže jsme dostali geniální nápad