Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@An984 píše:
No přesně to si říkám taky, bohužel včera mě to tak zaskočilo, že sem se nezmohla na slovo, teď mě to štve..a vadí mi, že.mi.tady.bude někdo tvrdit, že se tu nedá žít, když tu ani pomalu nejsme
Tak jí příště řekni, atˇsi po sobě kouká uklidit ty vajgly, co hází z okna, a neotravuje. Nesmíš se nechat, pak si na tebe bude dovolovat víc a víc.
Pokud opravdu máte čisté svědomí, pošlete ji s klidem do háje, že vy zase musíte čichat její čoud a koukat na bordel, co dělají pod okny.
@An984 píše:Říct ji, ať se odstěhuje a přestane té obtěžovat
Dobrý den, včera na mě klepala sousedka, že se pod námi nedá žít, bydlíme tady s dcerou a jsme podotýkám furt venku a přes. tyden do půl 4 přijíždíme domu a pak jdeme ven. Vikendy jsme vetšinou taky pryc.Doma jsme, kdyz je skarede a dcera nedela zadnej randal, a ze obcas dupne nebo ji spadnou kostkyy, jsou ji tri roky.Vadi jim i ze vysavam.Oni tu bydlí rok, jinak žádná stížnost nikdy nebyla.Sem z toho špatná, věčně tu nejsme a ona tvrdí, že se tu nedá být, že se. dcera jejich kvůli tomu odstěhovala., ale hw oni furt hulí a hází vajgly z balkonu, to je v pořádku. Mám to nějak řešit?
@An984 píše:
Dobrý den, včera na mě klepala sousedka, že se pod námi nedá žít, bydlíme tady s dcerou a jsme podotýkám furt venku a přes. tyden do půl 4 přijíždíme domu a pak jdeme ven. Vikendy jsme vetšinou taky pryc.Doma jsme, kdyz je skarede a dcera nedela zadnej randal, a ze obcas dupne nebo ji spadnou kostkyy, jsou ji tri roky.Vadi jim i ze vysavam.Oni tu bydlí rok, jinak žádná stížnost nikdy nebyla.Sem z toho špatná, věčně tu nejsme a ona tvrdí, že se tu nedá být, že se. dcera jejich kvůli tomu odstěhovala., ale hw oni furt hulí a hází vajgly z balkonu, to je v pořádku. Mám to nějak řešit?
Tam kde si mala nejvic hraje, tam bych dala kusovej koberec. Ale jinak bych se buzerovat nenechala. My to zazili taky a bylo to fakt strasny, bouchali nam i na topeni, stacilo, aby mi neco v kuchyni upadlo na zem a uz triskali do topeni. To neni normalni. Ulevilo se nam, kdyz jsme se odstehovali. Byli to snobsky manzele v duchody, inzenyr architekt etc a baba byvala ucitelka, neskutecne „veledulezity“,a jako by sami nikdy deti nemeli. A vznaset se holt neumime.
@Anonymní píše:
Tam kde si mala nejvic hraje, tam bych dala kusovej koberec. Ale jinak bych se buzerovat nenechala. My to zazili taky a bylo to fakt strasny, bouchali nam i na topeni, stacilo, aby mi neco v kuchyni upadlo na zem a uz triskali do topeni. To neni normalni. Ulevilo se nam, kdyz jsme se odstehovali. Byli to snobsky manzele v duchody, inzenyr architekt etc a baba byvala ucitelka, neskutecne „veledulezity“,a jako by sami nikdy deti nemeli. A vznaset se holt neumime. [/citac@Anonymní píše:
Tam kde si mala nejvic hraje, tam bych dala kusovej koberec. Ale jinak bych se buzerovat nenechala. My to zazili taky a bylo to fakt strasny, bouchali nam i na topeni, stacilo, aby mi neco v kuchyni upadlo na zem a uz triskali do topeni. To neni normalni. Ulevilo se nam, kdyz jsme se odstehovali. Byli to snobsky manzele v duchody, inzenyr architekt etc a baba byvala ucitelka, neskutecne „veledulezity“,a jako by sami nikdy deti nemeli. A vznaset se holt neumime.Já se bohužel stěhovat nemůžu, ale po roce si. prijde stěžovat na rachot celodenní, když tu minimálně půl dne nejsme.Jsou.nejaci lidé opravdu magoři
@An984 píše:
@Adéla 202 no vypadá to![]()
Ono je možný, že slyší něco odněkud jinud a myslí si že je to od vás. My kdysi řešili, že údajně od nás bylo slyšet jak dítě kope do topení, sousedi pod námi si stěžovali. A nebylo to tak. Zaprvé to vůbec nedělala, topení jí nelákalo, nehledě na to, že by neměla ani jak. Topení bylo za stolem a podobně. Prostě to nebylo od nás. Naopak i my jsme slyšeli že někde někdo něco pořád dělá s topením. Nakonec se ukázalo, že sousedi někde o pár pater nad námi cosi furt s topením a vlastně to rušilo všechny.
Pak už nám sousedi dali pokoj, což bylo dobré, ale omluvy jsme se nedočkali ![]()
Buhví co sousedka slyší a odkud.
@Anna766 Je To možný, spíš mi ale pani přijde hnidopich.Pry ji tady ruší víc lidí. ![]()