Kam na kuchyně??

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23.4.23 09:54

Kam na kuchyně??

Ahoj holky,
jsme ve fázi, kdy se řeší stavební povolení, takže máme ještě spoustu času :lol: Budeme mít obývák spojený s kuchyní cca 32m2. Kuchyně bude do tvaru U.
Nejvíce se mi líbila kuchyně v SIKU, ale cena docela vysoká :roll:. Líbí se mi rustikální - boho styl. Žádná moderna ;) Odkud máte kuchyně holky? :kytka:
Díky :mavam:

Příspěvek upraven 23.04.23 v 10:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17179
23.4.23 10:06

SIKO a Hanák (žijeme střídavě ve dvou domácnostech)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18532
23.4.23 10:17

@a.n.o.n.y.m.o.u.s.0 navrh Smart a nechali jsme udělat od truhlare

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.23 10:18

Máme od truhláře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14567
23.4.23 10:21

Hlavně ne Ikea, jejich kuchyně jsou strasnej shit :lol: i když možná kdybyste si to nechali namontovat od nich, tak by to bylo v pohodě, protože byste se vyhnuli peklu :cert:. Jestli si chcete montovat sami, rezervujte si nějaký dostatečně dlouhý relaxační pobyt na psychiatrii :mrgreen:

Samotné materiálové provedení mi přijde vyhovující, je to kvalitní, má kvalitní pojezdy a reseni poskytuje spoustu prostoru, mají i různé vychytávky jako vnitřní skryté supliky nebo podskrinkove supliky (pod horními skříňkami) a skříňky jsou opravdu prostorné, ale díly na sebe leckdy nesedí a v navodech aby se čert vyznal. Mají i hezka prosklená dvířka a skleněné vnitřní poličky a kvůli těmto prvkum jsem si to taky vybrala, potřebovala jsem něco vzdusnejsiho, neb kuchynku mam malou a hlavně úzkou. A hlavně potřebuji vidět konkrétní věci a konkrétní skříňky a z nich si vybrat - líbí/nelibi, potřebuji/nepotřebuji, neumím říct truhlari, jaké skříňky má udělat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
23.4.23 10:24

Máme kuchyň na míru od truhláře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3790
23.4.23 10:28
@Semtex píše:
Hlavně ne Ikea, jejich kuchyně jsou strasnej shit :lol: i když možná kdybyste si to nechali namontovat od nich, tak by to bylo v pohodě, protože byste se vyhnuli peklu :cert:. Jestli si chcete montovat sami, rezervujte si nějaký dostatečně dlouhý relaxační pobyt na psychiatrii :mrgreen:Samotné materiálové provedení mi přijde vyhovující, je to kvalitní, má kvalitní pojezdy a reseni poskytuje spoustu prostoru, mají i různé vychytávky jako vnitřní skryté supliky nebo podskrinkove supliky (pod horními skříňkami) a skříňky jsou opravdu prostorné, ale díly na sebe leckdy nesedí a v navodech aby se čert vyznal. Mají i hezka prosklená dvířka a skleněné vnitřní poličky a kvůli těmto prvkum jsem si to taky vybrala, potřebovala jsem něco vzdusnejsiho, neb kuchynku mam malou a hlavně úzkou. A hlavně potřebuji vidět konkrétní věci a konkrétní skříňky a z nich si vybrat - líbí/nelibi, potřebuji/nepotřebuji, neumím říct truhlari, jaké skříňky má udělat :lol:

Mě Ikea odpudila již při plánování kuchyně. Docela arogantní osoba mi pořád něco vnucovala a vůbec nebrala ohled na moje požadavky. Takže nakonec mi kuchyni udělal truhlář a mám to, jak jsem chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
23.4.23 10:40
@a.n.o.n.y.m.o.u.s.0 píše:
Ahoj holky,
jsme ve fázi, kdy se řeší stavební povolení, takže máme ještě spoustu času :lol: Budeme mít obývák spojený s kuchyní cca 32m2. Kuchyně bude do tvaru U.
Nejvíce se mi líbila kuchyně v SIKU, ale cena docela vysoká :roll:. Líbí se mi rustikální - boho styl. Žádná moderna ;) Odkud máte kuchyně holky? :kytka:
Díky :mavam:Příspěvek upraven 23.04.23 v 10:16

Truhlář. Máme divné rohy a s tím si poradil jen truhlář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14567
23.4.23 10:49
@Da12 píše:
Mě Ikea odpudila již při plánování kuchyně. Docela arogantní osoba mi pořád něco vnucovala a vůbec nebrala ohled na moje požadavky. Takže nakonec mi kuchyni udělal truhlář a mám to, jak jsem chtěla.

Když my jsme tu kuchyn potřebovali hned, rekonstruovali jsme z důvodu havárie a za provozu, a Ikea má opravdu velký “katalog”, to se musí nechat. A byt s malými dětmi několik měsícu bez kuchyně to by proste neslo, už bylo psycho jen vystěhovat a sundat tu starou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13951
23.4.23 10:55

Máme od truhlare.. Mamka delala novou kuchyň loni. Nechala si ji navrhnout od architekty a pak ji delal truhlář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.4.23 10:57

Holky,
díky za komentáře :kytka:, truhlář vede :palec:.
jaká byla cena od truhláře? A jak velkou máte kuchyni?
Budu ráda i za fotografie pro inspiraci :mavam: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dlouhá punčoška
23.4.23 11:05

Máme od truhláře, protože atypický prostor.
Cena se odvíjí od materiálu, který si vybereš, množství skříněk včetně různých vnitřních vychytávky, materiálu a délky vrchní desky, atd.
Nejlépe požádat truhláře, aby si místo budoucí kuchyně přijel změřit, pak návštěva u něj v dílně, výběr materiálů, pak zpracuje návrh včetně obrázku. Navrhne spotřebiče. Ideálně i zjistí, jestli tam bude vařit pravák nebo levák a jak je vysoký. Podle toho návrh přizpůsobí.
Jinak kuchyň může vyjít na 15.tis. nebo na statisícové až milionové částky.

• Citovat
  • Upravit
34322
23.4.23 11:13

Nejsem priznivec drahych kuchyni, ktere clovek pak x let splaci :nevim:.
Mame masiv, celkem obycejny objednany po skrinkach pres net.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15729
23.4.23 11:14
@Semtex píše:
Hlavně ne Ikea, jejich kuchyně jsou strasnej shit :lol: i když možná kdybyste si to nechali namontovat od nich, tak by to bylo v pohodě, protože byste se vyhnuli peklu :cert:. Jestli si chcete montovat sami, rezervujte si nějaký dostatečně dlouhý relaxační pobyt na psychiatrii :mrgreen:Samotné materiálové provedení mi přijde vyhovující, je to kvalitní, má kvalitní pojezdy a reseni poskytuje spoustu prostoru, mají i různé vychytávky jako vnitřní skryté supliky nebo podskrinkove supliky (pod horními skříňkami) a skříňky jsou opravdu prostorné, ale díly na sebe leckdy nesedí a v navodech aby se čert vyznal. Mají i hezka prosklená dvířka a skleněné vnitřní poličky a kvůli těmto prvkum jsem si to taky vybrala, potřebovala jsem něco vzdusnejsiho, neb kuchynku mam malou a hlavně úzkou. A hlavně potřebuji vidět konkrétní věci a konkrétní skříňky a z nich si vybrat - líbí/nelibi, potřebuji/nepotřebuji, neumím říct truhlari, jaké skříňky má udělat :lol:

Takže není problém v Ikea, ale v tom, že to neumíš složit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14567
23.4.23 11:17

@Lucie_Sx já mám taky rada sektor kupovany po skrinkach :lol: da se to pak celkem jednoduše vyměnit, když něco :D zrovna kuchyňský nabytek a spotřebiče považuji spíše za “spotřební” záležitost. Časem to stejně dojde určité újmy, ať už to stojí cokoliv (tedy pokud tam člověk opravdu intenzivne vaří a zejména pokud vaří kromě ženy i muž :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný