Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ja pouzivam levandulovy Winnis Lavatrice - eko praci gel. Po vyprani sice moc nevoni (maji i avivaz, tu ale nepouzivam), ale prijde mi, ze dobre vypere
Lovela- jak prášek tak aviváž. Naší dcerce bude rok a nikdy žádný problém.
Na obe deti ariel kapsle.uz od narozeni.ty detske prasky je jen reklamni tah. nikdy jsem nekupovala ty sunty
Ja pouzivala Lovelu nebo Persil Sensitive. Po Persilu zustavalo mene fleku ![]()
Nejlepší mi přišel Persil sensitive. Ale každý kožar ti stejně řekne, že až tak nezáleží na druhu pracího prášku jako na jeho pořádnem vymáchání z vypraneho prádla. Takže k pracimu cyklu přidej 1-2 máchání navíc a bude to v pořádku. ![]()
Lupilu tekutý prášek z Lidlu… časem k tomu i formil na odstraňování skvrn a žádný problém ![]()
V tom co bylo po ruce, jen jsme dávali máchání na max, případně ještě máchací cyklus navíc.
Jaké jsem taky používala lavelu cca do roka a teď už normální prášek /gel co máme i my. Akorát dám máchání navíc a vše ok.
U prvního Lovelu a dobrý, u druhýho po půl roce jsme přešli na Frosch hypoalergenní kvůli novým ložiskům ekzému a dobrý.