Pračka Beko Volumax
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pračka Beko Volumax
Ahoj,
dostali jsme pracku Beko Volumax 5, bohuzel bez návodu
a protože jsem ještě relativně mladý kopyto
, tak se ptám : Nevíte který program je přesně na co? Jak dlouho +- pere? Měli jste s ní nejaky problem… U starý pračky to bylo trochu jinak
Jinak návod jsem zkoušela najít na netu. Nic… A jeste jak je stará nemám tušení…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Nickylinka ahoj,beko mam taky ale jiny typ.Jak je znak bavlny, ten vpravo nahoře, to je na bílé prádlo nebo na stalobarevne věci. Ručníky, povlečení a věci co se mouhou vyvářet, ja teda peru na 40 všechno. Kromě plenek kdyz byli kluci malý nebo jejich povleceni po nemoci atd.Znak vlevo nahoře je pro syntetiku a barevné prádlo, taky peru na 40.Pericko je jemne prádlo, třeba záclony, spodní prádlo. Vlna to je jasný. No a cudl vedle je nastaveni zdimani.Dej tak na 800 je to akorat. Ještě nejaky dotaz? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nickylinka jak dlouho pere budeš muset změřit, obecně ale čím vyšší teplota, tím delší doba praní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Martina.N78 a @AnastazieB Díky, díky, díky
Tak nějak jsem si to myslela, takže už jde si jistější. No ještě by mě zajímaly ty programy: super 40, mini 30 (to nevím jakej je rozdíl mezi tím a „premachnutim v ruce“ - to je predpokladam ta babička s 30 a rukou) a co jsou ty 2 vanicky? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Super 40 a mini 30 bych řekla, že budou rychlé programy na 40 a 30 minut (takové jednou nošené oblečení), vanička s rukou „ruční“ praní na jemné věci, vanička bude máchání a vanička se spirálou je vypouštění a odstřeďování.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit