Pračka drnčí
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pračka drnčí
Ahoj všem, už si nevím rady. Mám pračku v kuchyni (pračka má 1400ot.). Pereme většinou na 1000ot a pračka drnčí. Neskáče, právě že drží pevně na zemi, ale klepe se a s ní i nádobí v kuchyni, a dokonce skáčou i hrnce v lednici. 1000 se dá ještě vydržet, ale 1200 to už mi i spadlo pečivo a utěrka co je na pračce. Pračka se tedy musí při každém ždímání držet. Ještě dodávám že podlaha je dřevěná a přepravní šrouby byly odstraněny. Myslím si že je to dřevěnou podlahou ale počkám si na vaše rady, třeba má někdo podobnou zkušenost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Kriss Tina Ne, někdy půlka, někdy čtvrt, někdy plná, ale rozhodně ne přeplněná
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barber Tomáš jak je na tom vyvážení Je ustálená přesně v rovině?
A je třeba levnější ty mají dost často špatné uložení bubnu a slabé plechy že se bojíš o celistvost výrobku 😀 dával jsem do ní pár gumicuku a je o hodně klidnější
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prodávají se takové tlumící podložky pod pračky, třeba by to pomohlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JiříkMazlík píše:
@Barber Tomáš jak je na tom vyvážení Je ustálená přesně v rovině?
A je třeba levnější ty mají dost často špatné uložení bubnu a slabé plechy že se bojíš o celistvost výrobku 😀 dával jsem do ní pár gumicuku a je o hodně klidnější
To teď nevím, zkusím zítra, díky za tip ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarinka píše:
Prodávají se takové tlumící podložky pod pračky, třeba by to pomohlo
To jsem zkusil, a pračka se úplně houpala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě takhle skáče jen když tam dám víc ručníků… Ale fakt stačí jen jeden navíc a už cestuje po koupelně…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barber Tomáš nu to víš stará Tatramatka něco vážila tak sní nic jen tak nehlo
ale dost často jsem u lidí srovnával pračku do roviny někdy pomohlo třeba nepatrne k jedné straně ale to byl spíš pokus omyl ![]()
dneska musí být vše lehké a elegantně tenké ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aspera píše:
Zkus to vyvážení to může udělat hodně.
My máme taky vyváženou pračku a přitom se při ždímání třese celé jádro (máme umakart). Přesunuli jsme ji nedávno na jiné místo, blíž stěně s koupelnou a temi otřesy se uvolnily dokonce kachličky na stěně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vokishka píše:
My máme taky vyváženou pračku a přitom se při ždímání třese celé jádro (máme umakart). Přesunuli jsme ji nedávno na jiné místo, blíž stěně s koupelnou a temi otřesy se uvolnily dokonce kachličky na stěně.
No tak to je hustý ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Barber Tomáš píše:
No tak to je hustý
To jo, pračka jako taková se ani nehne z místa, jen prostě třese celým jádrem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit