Pračka INDESIT IWC 71251
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pračka INDESIT IWC 71251
Ahoj holky,
prosím Vás o radu, s přítelem jsme se přestěhovali do bytu a pořídili jsme si novou pračku Indesit, nemám moc zkušeností s praním prádla a tak se Vás chci zeptat, jestli ji někdo doma nevlastníte? V tabulce pracích programů se moc neorientuji, vlastně z něho nedokažu přesně pochopit, které prádlo na jaký program nastavit. Jak prát ručníky, bílé prádlo a třeba prádlo ložní? Program na praní mám tříhodinový a je to dost:( Kdyby jste měl někdo zkušenosti, prosím napište, uvítám jakékoliv rady ohledmě praní s touto pračkou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@šmoulina89 Myslium, ze je uplne jedno, jaky praci program zvolis…ale u me je treba zaklad, ze lozni pradlo a uterky a rucniky peru na 90 szupnu. Ostatni vetsinou na 40. A mas tam moznosti treba prat na 40 a jeste jemne veci /je tam myslim takova ta bavlnka u toho…/. Tak to je treba dobry na svetry. Casem to vychytas:-) Ja navody taky nectu…zrovna vcera jsem taky poprve prala v nove pracce a samozrejme bez navodu…myslim, ze na prani v automatce nepotrebuje nikdo cervenej diplom:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@šmoulina89 Ahoj mám hodně podobnou Indesitku. Na ručníky, ložní prádlo a oblečení z bavlny používám program č. 2. Jenom si na něm upravuji teplotu. Pokud peru např. na 40, tak ten program trvá 1,5 hod. Ždímání mám na něm nastaveno na 1000 otáček. Pak taky hodně používám 13 nebo 12, to je u naší pračky na sportovní oblečení, ale tam můžu ždímat jen na 600 otáček. A na jemné prádlo a svetry používám devítku, ale je bez ždímání, tak si tam to nechávám vyždímat až po proběhnutí programu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jeee, moc Vám děkuji za reakce
s mou indesitkou se začínáme kamarádit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
INDESIT IWD 71483
Ahoj holky, mam novou pracku tohoto typu, zatim bez navodu. Mam tam dve moznosti Eco time a Energy Saver(pere jen studena voda), Ten Eco Time zkrati priblizne o 45min prani, jen se chci zeptat, vypere to pradlo stejne dobre nebo perete na plne skoro 3h programy??
Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit