Pračka Miele se systémem TwinDos - máte někdo?

831
16.11.16 11:58

Pračka Miele se systémem TwinDos - máte někdo?

Máte někdo tuto pračku? Pokud ano, jak vám perou přímo do ní určené prací prášky? Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
185
16.11.16 16:41

Dobrý den,
tuto pračku jsem si pořídila letos v létě a jsem naprosto spokojena :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
16.11.16 17:08

Ahoj, jsem ráda, že ji tu někdo má - máme taky a jsem na pochybách s těmi prášky. Pračka super, nemám výhrady, ale prací prášky mi způsobují zápach prádla - a zkoušela jsem to už na dvou adresách 100 km od sebe, takže jiná voda… mám už podezření, že za to můžou ty prášky. Prádlo prané na 40 st, 60 st, máchání navíc, krátký program, dlouhý, méně prášku, více prášku… dělá mi to systém v kartuších a i jejich univerzální tekutý prášek na barevné prádlo. Prášek na vlnu je ok… Pak bílý sypký ultrawhite taky páchne…
Je to jen na některých místech prádla - třeba celé tričko/spíš body voní a v okolí břicha šílenej kyselej zápach jako zvratky, místo o velikosti tenisáku např…

Tak se chci zeptat - nestalo se vám někdy něco podobného? Když důkladně očicháte čerstvě usušené prádlo, nikde nic? U límečků body taky časté místo…

Díky moc!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
16.11.16 17:33

Já používám zatím primo ty kartuše do systému twindos a jsem velmi spokojená. Pradlo je ciste a voňavé. Zkoušela jsem ještě kapsle na outdoorové prádlo. Pračku pravidelně čistím když se nahlásí hygiena :lol: Navíc jsem si poridila i sušičku miele s parfémem a to je teprve cistounke a voňavé prádlo :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
16.11.16 17:39

Tu sušičku máme taky, k tomu do setu, a super - ale jak píšu, nesmím použít prášek Miele, což mě mrzí…
Já peru tak 4× týdně na 60, je to tedy přirozeně pročištěné teplotou.. už jsem čistila i jejich čisticím přípravkem a ani to nepomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
16.11.16 17:44

Tak to opravdu nevím :nevim: s tím práškem zkušenost nemám. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
16.11.16 18:05

Jsem to napsala nejasně - myslím tím ten dvojfázový gel z kartuší. Ale chápu, že když vám nic nepáchne, k ničemu se nedoberu - bohužel, pro mě velká záhada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.16 10:52

Není to tvrdou vodou? :think:
Zeptala bych se přímo Miele, v čem může být problém, třeba už se s tím problémem setkali.
A co když se přidá aviváž?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
17.11.16 13:52

@Pavoučnicee

Tvrou ne, naopak máme hodně měkkou a jak jsem psala, už jsem zkoušela na dvou adresách 100 km od sebe.
Aviváž to nevyřeší, jen skreje zápach. Ještě mě napadlo, jestli nemám v prádle něco já - prostě nějakou bakterii.. zkusim to vše vyvařit a vyprat znovu. Díky za snahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí