Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Klokanice17 píše: Více
Hele a máš tam prostor na skříňku? Rodiče si nechali udělat skrin v výklopnými dvířky a mají tam udělaný jakoby koš.
A prostor v koupelně na koš nemáš?
Edit.: teď jsem si všimla, že myslíš koš na mokré prádlo, co udělat skříňku nad pračku a sušičku? Aspoň to nebude vidět. Něco takového https://www.nabytekmorava.cz/…susicku-k48/?…
Příspěvek upraven 23.05.25 v 08:49
@Klokanice17 sorry, ale to vypadá dost strašně, to tam ani žádná skříň nemusí být, koukni na příspěvek anonymní slunečnice dnes v 5:35 h., to řešení s posuvnýma žaluziem- na kolejnici je naprosto geniální a ještě to skvěle a vkusně v interiéru vypadá
@Klokanice17 píše: Více
Tohle je otazka vkusu. Ja bych to cele dala do skrine, idealne zkosene, takhle to vypada celkem blbe, když kolem toho musite chodit.
My mame pracku na chodbe v e skdini s posuvnými dvermi. V pulce je pracka + drogerie + kos na pradlo, v druhe je pulce je normalne obleceni. Nic vlhke nebo zasle neni. Mame to tak 7 let
My jsme to vymysleli takhle. Jak píšu, je to prostor na chodbě, kde měla být původně šatna. Ale my další skříň/šatnu nepotřebujeme. Takže se vzniklý prostor využil jinak. Jeden koš je přímo tam a druhý necháváme v koupelně. Původně jsme měli pračku v technické místnosti.
Mame pracku a susicku v odvetravane skrini na chodbe a hned vedle i kose na pradlo.
Mám pračku na chodbě, odmítala jsem si jí zastavit už tak malou koupelnu. Mám nad ní takovou tu klasickou skříňku nad pračku a vypadá to úplně v pohodě. Vedle koš na prádlo a botník. Všechno je to ve výklenku, takže to nikde netrčí a v pohybu to nevadí. Pračku v koupelně bych už nikdy nechtěla ![]()