Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, budeme s přítelem stavět novou kuchyni a tak pomalu hledám nádobí a věci do kuchyně - chceme ji vyměnit úplně od základu. Myslíme na budoucnost a chceme talíře, které vydrží. Momentálně máme talíře z Tesca 3 roky a odštěpují se, s IKEA také nemám dobrou zkušenost. ![]()
IKEA je na tom s kvalitou jako Tesco
Tescoma za mě nemá moderní a designové kousky, které přesně hledám ![]()
Za chvilku ti určitě někdo doporučí něco přesné podle gusta za výhodné ceny-nebála bych se : )
My jsme hledali čistě bílé, tradiční kulaté, žádná moderna a aby vypadaly bytelně. Koupili jsme v globusu, asi 4 roky zpátky a ačkoliv jsou hodně v zápřahu, nenesou žádné známky používání - klidně by se mohly vrátit zpět do regálu a nikdo by nic nepoznal. Vzali jsme to tam od dvou značek, jedno byla sada talířů a druhá kávové hrnky s podšálky a misky. S oběma jsem spokojená a nebylo to cenově přemrštěné.
@Bramborab píše: Více
To zní skvěle, to bych do Globusu asi neřekla. ![]()
Já teď koukám na *** - ty talířky, které tam tam mají, vypadají celkem hezky, co myslíte?
*edit admin-szamaný odkaz, reklama
My máme z Tesca už čtvrtý rok a krásně drží, kdyby přítel dva nerozbil, byly by jako nové
Nikde odštěpené ani poškrábané.
@baru1525 A stohujete talíře? (dáváte na sebe)? Protože sestra má stejné jako my a taky se odštěpují. A hlavně na nich jdou vidět zásahy příboru, což není ideální
@moncak28 Ano, dáváme na sebe jak hluboké, tak plytké. Navíc máme jen dva hluboké a čtyři plytké, tak se rychle točí a používáme fakt hodně
Máme je ale s vyvýšeným okrajem, tak možná tím to bude?
@baru1525 Také máme vyvýšený okraj, jak hluboké, plytké
a větší dezertní
@moncak28 Copak, reklama na ty škaredé pohárky na kávu ve vedlejší diskusi nefunguje? ![]()
@mojara píše: Více
Nevím, o jaké reklamě to mluvíte, chci vědět názor ostatních a sbírám nápady. ![]()