Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj man dotaz, co je z prackou?? Nevypousti vodu jen vrci, jinak jde- napousti pere ale kdyz ma vodu vypustit tak jen vrci ![]()
Nejdřív bych zkusila vyčisti filtry a odtok (někdy se tam nahromadí zbytky prášku a j. sajrajtů). Pokud to nepomůže, volat opraváře.
Na naší pračce s předním plněním jsou vpravo dole skoro u země dvířka, která otevřeš a dostaneš se k filtrům, které musíš občas vyčistit. Zůstávají tam zbytky vlasů, vlákem, kapesníčků a tak.
@lujziana zkus mrknout i na hadici-mě to tuhle taky dělalo a zjistilo se, že se tam usadilo pár těch hadříků, co dávám proti obarvení prádla.
@lujziana píše:
@Ivtcha jj, je tam koleckoale nejde povolit
Tak to bude ono, zavolej na to nějakého chlapa, ať Ti to povolí a následně i vyčistí
Já to čistím tak po třech měsících, protože občas vyperu papírové kapesníky ![]()
No tak nic! Chtela jsem to povolit konbinackama a cely jsem to urvala
tak ted uz jsem uplne v…
a kape z toho voda. Co ted?
Příspěvek upraven 10.07.13 v 13:41
@lujziana a třeba mrňavá ponožka? (nevím jak máš staré děti teda, ale taková miniponožtička je možná menší jak ten kapesníček).
@lujziana píše:
Ahoj man dotaz, co je z prackou?? Nevypousti vodu jen vrci, jinak jde- napousti pere ale kdyz ma vodu vypustit tak jen vrci
Me to tenkrat udelala odtokova hadice. Volali jsme opravare a ten pohnul vzadu hadici a byl klid. Jsem koukala jak puk ![]()
@lujziana píše:
No tak nic! Chtela jsem to povolit konbinackama a cely jsem to urvalatak ted uz jsem uplne v…
a kape z toho voda. Co ted?Příspěvek upraven 10.07.13 v 13:41
nechces si radsi zavolat opravare? Tak mu das treba 200 a budes mit klid ( nas za tu hadici ani nic nechtel)