Pračka s přímým sprchováním - ano či ne?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pračka s přímým sprchováním ano či ne?
Vybírám pračku a napadalo mě se zeptat na výhody, ale i nevýhody přímého sprchování prádla u pračky…
Je prádlo lépe vyprané? Nebo lépe vymáchané? V čem vidíte výhody?
Jsou i nevýhody? Napadají mě třebas problémy s tvrdou vodou… Neucpávají se trysky vodním kamenem? Netrvají programy díky „jinému způsobu praní“ příliš dlouho?
Má někdo zkušenost s touhle konkrétní pračkou?
http://pracky.heureka.cz/…specifikace/#…
Druhá favoritka je bez přímého sprchování
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já bych se zaměřila na programy a jejich délku. A na velikost bubnu, další parametr by byla pro mě hlučnost, z důvodu toho kde máme pračku umístěnou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@iiiv píše:
Já bych se zaměřila na programy a jejich délku. A na velikost bubnu, další parametr by byla pro mě hlučnost, z důvodu toho kde máme pračku umístěnou.
Hlučné jsou stejně. 47/77 dB.
Ale ta délka programu při praní na bavlně při 60 stupních je u té s přímým sprchováním neuvěřitelně dlouhá!
Určitě se to dá zkrátit, ale to i u té druhé… Jenže kolik je tam těch možností zkrácení? ![]()
Ale aby se točila skoro 4 hodiny
je darda… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Black Cat no právě, já si neumím představit prát déle jak 2 hodiny, občas mám 3 pračky denně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám klasiku asi za 12 tisíc a jsem naprosto spokojená… Mám tam programy na hodinku a čtvrt a prádlo mi pak hezky voní a nemám problém..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@iiiv píše:
@Black Cat no právě, já si neumím představit prát déle jak 2 hodiny, občas mám 3 pračky denně
Právě, ani já… ![]()
Jen si říkám, jestli si ta pračka tu délku praní neupraví sama podle zašpinění nebo váhy prádla a ty 4 hodiny nejsou jen ten nejdelší čas. ![]()
Pokud by ale opravdu točila ty 3,4 hodiny… tak na co mi je inteligentní pračka, která žere polovinu elektriky než ta stávající… když bude prát jednou tak dlouhou dobu…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit