Pračka se sušičkou

5555
17.5.07 10:36

pračka se sušičkou

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli máte někdo pračku se sušičkou v jednom??? Kvůli místu bych raději jeden spotřebič, než dva, ale docela mě překvapilo, že když má pračka spotřebu třeba 50 litrů při praní, tak při praní a sušení je to 80l..... Jakto?? Nějak to nechápu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
17.5.07 11:21

Nekupuj pračku a sušičku 2in1, kde jsem narazila na diskuse a testy, všude to zavrhují. Také bych měla ráda sušičku, ale zatím ji odkládáme :( Ale koukám po nich pořád - to až vyhrajeme v té sportce ;) Jinak se to tu už řešilo, pohledej.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bedhann
17.5.07 12:01

Rozhodně nekupovat pračku se sušičkou v jednom!! To je největší blbost, jakou člověk může udělat. Fakt nedoporučuju. Jinak když je nedostatek místa, tak se to dá vyřešit tak, že se na pračku hodí sušička (dělá se to tak běžně, je to pro to stavěné…) :wink:

• Citovat
  • Upravit
2185
17.5.07 13:00

Pomlenko, tak spotreba vody pri suseni je dana systemem, kterym susicka susi a to je KONDENZACNI. Aby se tam nejak vysrazela voda z mokreho pradla, tak to PRY nejak ohrivaj a pak pripusti studenou, zkondenzuje to atd… tak nejak jsem to slysela ci cetla…

Ja mam take 2v1 a nejsem spokojena. Je to dobre akorat na rucniky, ze pak nejsou tvrde, ale jine pradlo v tom nesusim (paklize nemusim, nespecham na neco). Priste bych sla take do 2 spotrebicu, ale chapu, ze mit precpanou koupelnu neni nic moc…

H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
17.5.07 13:37

o sušičce uvažuju dlouho, ale zrovna včera jsem ji definitivně zavrhla - cena jednoho sušícího cyklu je 13-15 korun (podle typu sušičky a otáček odstřeďování).....teď má AEG jednu, kde to vyjde na 8 korun, ale ta zas stojí přes 30 tisíc…ten provoz je na mě prostě moc drahej :(

• Citovat
  • Upravit
926
17.5.07 16:43

Rozhodně nedoporučuju pračku se sušičkou. Taky jsem si jí v nějakém návalu euforie před léty pořídila a je to na prd. Vzhledem k tomu systému sušení kondenzací, prádlo z toho neleze suché, ale stejně je pořád trochu vlhké a musíš ho pověsit. Použila jsem to opravdu jen párkrát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5555
17.5.07 19:01

Holky díky. Já vím, že 2 v 1 je nic moc, taky jsem to četla… Ale prostě když dám sušičku na pračku, tak tam prostě nedám skříňku a jinam jí v koupelně nenacpu. Takže tam bude jen pidigalerka nad umyvadlem, nic moc… Ach jo…

Takže jestli to chápu dobře, tak kondenzační sušička taky nesuší dobře, ani když je samostatná?? Lepší jsou ty odvětrávací? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
17.5.07 19:46

To ne tak uplne. Kamoska ma kondenzacni zvlast (pry se v Cechach ty odvetravaci ani moc nenabizi jako v Americe), a je spokojena. Ale na ty americke to stejne asi nema… Rozhodne kamoska nemusi zehlit ani se samostatnou kondenzacni susickou…

H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5555
17.5.07 21:22

díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2346
20.5.07 08:58

Ahoj holky, ja zila v US a ted jsem v Nemecku. V US jsme meli odvetravaci susicku, susila vyborne. Ted v Nemecku mame take odvetravaci, nemeckou od Siemens a take susi skvele, opravdu v nich nevidim rozdil. A v CR jsem mela kondenzacni (Zannusi) a susila take vyborne. Ale opravdu silne nedoporucuji 2v1, uz jen z toho duvodu, ze buben je maly, pradlo se v tom hrozne macka, musi se susit na 2× (pul a pul davky) a hlavne, kdyz se susi, tak se nemuze prat dalsi davka!!! Jinak kondenzacni susicku vubec nemusis mit pouze tam, kde mas pracku. Tim, ze je kondenzacni, tak ji jen zapojis do elektriky a konec, muzes ji mit opravdu kdekoliv, treba v loznici… Linda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9534
20.5.07 17:54

Ahoj holky souhlasím s Lindusi ja měla Candy 2v1 a ted už jsem si pořídila jen pračku stejně jsem sušičku až tak moc nevyužila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elahop
20.11.10 20:28

pračka a sušička 2v1

Není pravda, že by se neměla kupovat pračka se sušičkou v jednom. Jen by se neměla kupovat „levná“ verze. Např. Miele WT 2780 WPM má po celém světě jen ty nejlepší ohlasy spokojených majitelů. Ovšem, zaplatíte si skoro 60tisíc, ale jak uvádějí všichni majitelé Miele praček, tyto výrobky fungují bezchybně 15-20let! Takže si spočítejte, jestli každých pár let měnit levnou, protože se brzy porouchá to či ono anebo udělat velikou investici jednou (skoro)navždy. Takže nelze globalizovat, že pračka se sušičkou je špatná volba!!

• Citovat
  • Upravit
37
21.11.10 20:07

Holky, já mám pračku se sušičkou PHILCO už 13 let, tehdy stála 20.000. Nedám na ni dopustit. Manžel za tu dobu vyměnil čerpadlo a tlumiče a jednou nám opravář spravil programátor (oprava stála 1000 kč, daleko míň než nový). A jede dál, suším v ní hodně, ale zas ne všechno, vysuší úplně - věci můžu skládat do skříně. A žehlení taky odpadá, z jedné pračky žehlím akorát kapesníky a občas manželovu košili. Spotřebu jsem teda nikdy nezkoumala. Jenže když si to vezmete - žehlička má taky nějakou tu spotřebu elektřiny a ten ušetřený čas … Takže jsem s ní velmi spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
klota
28.4.11 17:21

mě dnes po 21 tato pračka odešla do věčných lovišť. Byla k nezaplacení. Škoda že se už nedělají, hned bych ji brala znovu

• Citovat
  • Upravit
1096
9.8.11 16:41

prosím vás, potřebuji nutně novou pračku…jde mi o to, jakou značku, jakou pračku a zda k tomu sušičku nebo 2v1??? prosím o kontrétní odkazy i třeba s recenzemi…a vašimi poznatky. děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí