Pračka se sušičkou LG 2v1. Také s ní máte problémy?

32
26.8.25 16:38

Pračka se sušičkou LG 2v1

Ahojte všichni :mavam:
Koupili jsme si novou LG pračku se sušičkou kvůli malému prostoru v bytě. Dnes jsem sušil ložní a musím říct, že prádlo vůbec nevonělo a na můj vkus to prádlo suší na fakt velkou teplotu. Dvířka a okolo totálně horký vzduch. Vůně se z prádla holt vypalí a ještě je v tom cítit divný pach. Je tam i nějaká funkce EKo, že to prý suší na nižší teplotu, jenže nechci vytáhnout prádlo vlhké. Nemá s tím někdo zkušenost? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16970
26.8.25 16:43
@j.a208 píše: Více

Máme taky 2v1 pračku a sušičku používám fakt jen, kdyz něco potrebuju rychle suché. Pokud chceš sušit casto a velké prádlo, koupila bych samotnou sušičku, tohle je primárně pracka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.25 18:42

Mám 2v1 od LG taky už pár let a nestěžuju si vůbec :) a pradlo voní i po sušení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
26.8.25 19:01

@Iustitia omnibus a jakou přesně máte? A na co susite prosím? 🙏🏼 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4234
26.8.25 19:48

Někdy se nový spotřebič při prvním použití musí „vypálit“ a trochu zapáchá.
EDIT:
 https://www.lg.com/…53411136655/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150
26.8.25 20:59

Taky máme LG 2v1 a je to moje první zkušenost se sušičkou. Taky to poprvé strašně smrdělo, jakoby spáleně. Sušila jsem v tom nakonec asi 5×. Všichni to strašně chválí jak je sušička super věc, ale už se nikdo nezmíní, že mi to zmenší oblečení, takže mám teď všechny trička cca o 7 cm kratší. Na šířku jsou stejné to je v pohodě, ale délka se scvrkla :cert:. Za mě zbytečná věc, už bych si to nepořídila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21944
26.8.25 21:34

@Sachmetkaa já trička po dosušení vyndávám ještě teplá a natahuji na délku. Trochu se sráží ta manželova. Ale hlavně jsem musela vychytat program. Ale i tak na ni nedám dopustit, je to můj milovaný domácí spotřebič.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3624
27.8.25 08:01

Mám LG pračku se sušičkou několik let a jsem moc spokojená. Pokaždé i suším a prádlo hezky voní. Nepoužívám program na sušení ten hlavní, ale sušení s nižší teplotou (snad se to tak jmenuje, jsem v práci, můžu se pak doma podívat). A ten mi stačí, prádlo vytahuji suché a nesražené. Ono to chce praní a sušení dohromady postupně vychytat. Hlavní je, pračku neplnit moc. Praní je cca na 9 kg, ale sušení na 6 kg. Takže když dáš plnou pračku, tak se nevysuší 100%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí