Susička napojená na odpad?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Susička napojená na odpad?
Dobry den, prosim chci susicku a koukam, koukam a prijde mi, ze nektera se napojuje na odpad a jina zas ne pokud to chapu spravne. Co je prosim lepsi a proc? Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Všechny mají šuplik, kde se voda hromadí a dá vylít. Když máš i napojení na odpad, tak se o tu vodu z prádla nemusíš starat. Odeče sama do odpadu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To záleží jakou chcete vy. Někdo chce výpusť do odpadu a jiný ne, protože ji má v prostorech kde se napojit nedá. Třeba já jí mám v ložnici. Za mě si myslím, že je lepší ta volně stojící. Můžete si ji postavit kam chcete, stačí jen zásuvka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chci ji do koupelny na pračku…ale nevim co je lepsi. To bych asi musela koupit nejakou rozdvojlu na odpad…a jak casto se ta cisticka co neni napojeena na odpad musi cistit??dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máme teď přímo na odpad. Nádobku na vodu nemá.
Kdysi první jsme měli, že měla nádobku. Tu jsme neměli na odpad. Pohodlnější je, když jde voda přímo do odpadu.
Příspěvek upraven 02.08.25 v 14:47
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smile_xxx píše: Více
Volně stojící je ta, která má šuplík a není potřeba připojení na odpad.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smile_xxx píše: Více
Volně stojící může být kdekoli. My jsme ji měli tu první v pracovně. Stačila jen elektrika. Ale byla otrava, že se přenášela nádobka vody. To už nikdy nechceme. Udělal se kumbál na pračku a sušičku. Oboje jde do odpadu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LP4 píše: Více
Do odpadu ti jde pouze voda.. Filtr na zachycení prachu mají všechny a ten by jsi měla čistit po každém sušení nehledě na to zda je napojená na odpad, či ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud ji nemáš napojenou na odpad musíš obvykle po každém (nebo každém druhém) sušení nádobu vylévat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LP4 píše: Více
Ano, je to v pohodě. A za mě super.
Jedna odpadní trubka, do které je rozdvojkou svedený odtok z pračky i sušičky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nádobku na vodu vyléváš po každém sušení. Stejně tak čistíš prachové filtry. U té napojené na odpad ti jen ubude vylévání vody. Jinak je čištění úplně stejné
- načítám...
- Citovat
- Zmínit