Pračka sežrala tričko a legíny?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Pračka sežrala tričko a legíny?
Zdravím, asi budu za blázna ale prala jsem v pračce s předním plněním týden zpět a ztratilo se mi tričko (damske).. a dnes se mi ztratily leginy. Bydlim s pritelem, deti nemam.. takze na to nikdo nesahal (a jsem si jista ze jsem je tam cpala). Takze se nabizi otazka jestli to nezmizelo v pracce? Stalo se nekomu neco takoveho, pokud ano tak kde to hledat? V bubnu nic, za tesnenim nic.. vim ze zerou ponozky ale fakt si pripadam jak idiot kdyz nemuzu najit takto velke dve veci.. je toto vubec mozne prosim?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Není. Kam by to asi zmizelo? Je tam jen hadice na odtok vody a tou neproleze ani ta fuska (pracka pradlo proste nezere)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mi se snad nikdy ani ta ponožka neztratila. Kostice jo. Ty mi každá pračka ničí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pračka nepapa ani ty ponožky… to se jen tak říká… neboť občas nějaká chybí… kam by se ty ponožky vlezly…natož tričko, legíny…???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ponožky jsem měla v jednè pračce pravidelně omotané kolem filtru od čerpadla ale legíny a tričko se tam fakt nevejde ![]()
- Citovat
- Upravit
@KKK85 jejda to víš že papá ![]()
Mezi gumu a buben se úplně lehce dostane, pak se tam pere dokud se nerozpadne a neskončí ve filtru. U pračky s vrchním plněním to nehrozí.
- Citovat
- Upravit
Ano, nedávno se mi ztratil povlak na polštář, ten klasický 70×90 cm. Jsem si 100% jistá, že jsem ho tam házela. Když jsem chtěla přendat do sušičky, už tam nebyl. Doteď si to nedovedu vysvětlit. I kdybych ho tam teoreticky nehodila, tak by se později objevil někde mezi postelí a koupelnou, což je pár kroků, nikam zapadnout nemohl. Nechápu. Čili jsem musela odložit jedno povlečení stranou, když chybí jeden povlak. Nejde mi to do hlavy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od té doby, co pračka sežrala ponozku tak, že se pak nechtěl točit buben, dávám malé věci do sáčku na praní. U některých praček se menší věci mezi gumu a buben vejdou, naše ponožka se bohužel nerozpadla, ale zasekla. Malou dětskou ponozku jsem jednou vytáhla u filtru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tichošlápek píše:Žere, našla jsem v odpadu svoji ponožku (kotnikovou), pak jsem tam našla ubrousky proti zabarvení a silonové ponožky. Ale nic většího už tam nenacpala, kráva je to
Není. Kam by to asi zmizelo? Je tam jen hadice na odtok vody a tou neproleze ani ta fuska (pracka pradlo proste nezere)
- Citovat
- Upravit
@VelkaMys píše:
Od té doby, co pračka sežrala ponozku tak, že se pak nechtěl točit buben, dávám malé věci do sáčku na praní. U některých praček se menší věci mezi gumu a buben vejdou, naše ponožka se bohužel nerozpadla, ale zasekla. Malou dětskou ponozku jsem jednou vytáhla u filtru.
To je super tip
- Citovat
- Upravit
@TO_IT píše: Žere, našla jsem v odpadu svoji ponožku (kotnikovou), pak jsem tam našla ubrousky proti zabarvení a silonové ponožky. Ale nic většího už tam nenacpala, kráva je to
Potvora
bych fakt nevěřila, ze to dokáží, nase chytá astmatický záchvat i z papírového kapesniku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tichošlápek píše:
Potvorabych fakt nevěřila, ze to dokáží, nase chytá astmatický záchvat i z papírového kapesniku
Já jsem na to přišla právě kvůli tomu jejímu astmatickému záchvatu, jak byla ucpaná, vypadalo to, že lehne a chcípne. Ale musím teda vygooglit, kde ještě ty věci mohou být, protože tam určitě něco bude. Mezi bubnem a manžetou je prostor jak blázen. Je nová a úplně blbá
přežvýkavec
- Citovat
- Upravit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit