Susička a vaše recenze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Susička recenze
Dobrý den, začala jsem přemýšlet o sušičce na pradlo, už jen protože mám bordercolli a když pověsim doma prádlo a ona se okolo jen projde tak je celé prádlo chlupaté, chtěla jsem se zeptat jestli tu máte někdo sušičku, a dokázali by jste mi poradit jakou koupit. Protože tomu nerozumím tak jsem chtěla zkusit rady od vás. Nějak rozumně přijatelnou kolem 10.000,– 🙂 nevím na co se koukat, co je důležité aby měla. Tak budu ráda za jakékoliv rady nebo jména na jaké koukat 🙂
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No témat ohledně sušiček jsou tu sesítky. Stačí prohledat. Jinak osobně bych v této cenové relaci nenakupoval. Ale to je moje věc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za tuhle cenu nic moc slušného neseženeš. Koukala bych na články a recenze, žebříček nákupů na heurece atd. Z toho si uděláš názor, co by to mohlo nejlépe vyhovovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme AEG, stala kolem 12 tisíc (nevím kolik teď, máme ji přes rok) a je to takový úplný základ, žádné chytré funkce, samočištění apod. Já jsem teda spokojená, ale používám ji víceméně hlavně na plenky pro mimino
zalezi co od toho očekáváš
ale v téhle cenové relaci nečekej zázraky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lůů111 píše:
Dobrý den, začala jsem přemýšlet o sušičce na pradlo, už jen protože mám bordercolli a když pověsim doma prádlo a ona se okolo jen projde tak je celé prádlo chlupaté, chtěla jsem se zeptat jestli tu máte někdo sušičku, a dokázali by jste mi poradit jakou koupit. Protože tomu nerozumím tak jsem chtěla zkusit rady od vás. Nějak rozumně přijatelnou kolem 10.000,– 🙂 nevím na co se koukat, co je důležité aby měla. Tak budu ráda za jakékoliv rady nebo jména na jaké koukat 🙂
Koukat na spotřebu, výkon a některé uvádění % vysušení. Za 10k toho moc kvalitního nesezenes.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam 2 dlouhosrste kolie a k tomu obyc susicku od Samsungu s prackou dohromady… na chlupy plne dostacuje, vse odchlupi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kupovala měsíc nazpět. Chtěla jsem cca taky za 10tis.ale nakonec LG máme pračku takže jsem ve značce měla jasno mě vyšla na 15tis. koukej na spotřebu hlavně a na kg. Na YouTube je video kde borec vysvětluje co má splňovat. Záleží kolik vás je v rodině podle toho volit kg. Nám stačí na 8kg prádla.
- Citovat
- Upravit