Pračka v prostřed místnosti? :D
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@zolycka píše:
Bud zavoat na pomoc známého nebo příbuznéhoa nebo se nestarat o cizí koupelnu
Asi to tedy nechám holky být, oni na to třeba časem příjdou, opravdu se nebudu hrabat do cizích věcí. Moje pračka a ani koupelna to není, tak co.
Díky, už se na to koukám objektivněji, vy mě vždycky dokážete povzbuditi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ali-Ali píše:
@Žirafátko @tumpach
tak ono zalezi - pokud pan rekl „ja vam to zapojim tady, co?“ a oni na to kyvli, tak to tim asi hasne…
ono mi prijde docela logicke si rict, kam tu pracku chci a ne nechat to na remeslnikovi, kam ho to tak napadne zapojit. a pokud v koupelne je ventil na pracku a v kuchyni ne (zakladatelka pise, ze by si museli koupit prvni novou baterii), tak to tezko mohl vubec dat jinam
Máš pravdu, řešít už nebudu, protože to není moje věc, díky za pomoc, l vy dokážete vždy poradit
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tumpach
ja si totiz dokazu zive predstavit svoji babicku - remeslnikum (ktere plati) vsechno odkyve, aby nahodou „neobtezovala“ ![]()
no jo, co clovek nadela, kdovi co v tom veku budem vyvadet my… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím, co si představit, že zapojil pračku doprostřed koupelny.
Tak snad někde „starouškové“ pračku měli předtím, tam mají přípojku na vodu a vývod z pračky, ne?
Jen tak někde zapojit pračka snad nejde..
nebo mám blbou představivost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blorchi píše:
Ja bych jim to nechala, vsak oni na to prijdounemas nahodou kontakt na toho pana co to pripojil, pani vedle v diskusi by se asi hodil
![]()
Proto jsem sem vlezla
,taky me to napadlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jen doplnim informace - v kuchyni by stacila rozbocka na odpad a na privod body - oboje stoji par korun - odpada meneni baterie ikdyz nevim vcem by to melo pomoci
a zvladne to udelat i sikovnejsi chlap - u nas jsem to zvladla skoro sama az na to povolovani ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@danik píše:
Nevím, co si představit, že zapojil pračku doprostřed koupelny.
Tak snad někde „starouškové“ pračku měli předtím, tam mají přípojku na vodu a vývod z pračky, ne?
Jen tak někde zapojit pračka snad nejde..
nebo mám blbou představivost
nalevo mají vanu, ta zaplnuje celou půlku místnnosti, na boku mají umyvadlo, napravo topení, a vedle topení se nachází pračka a jako skoro v prosteřd místnosti, takže oni mají v podstatě 30-40 cm na projití, fakt dobrý, děda nemůže skoro chodit a babička ta se motá, takže jako nevím, jak tam budou do pračky strkat prádlo a kor z boku plněné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ifka07 píše:
Jen doplnim informace - v kuchyni by stacila rozbocka na odpad a na privod body - oboje stoji par korun - odpada meneni baterie ikdyz nevim vcem by to melo pomocia zvladne to udelat i sikovnejsi chlap - u nas jsem to zvladla skoro sama az na to povolovani
on jim řekl že to nejde, al to je blbost, to by mělo jít i na staré baterie ne?, my to máme doma taky, ymčku, jinak nešla a máme starou baterii xx let.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tumpach a kde měli pračku předtím? A vývod z pračky je přímo do odpadu nebo se postaru vypouští do vany či umyvadla,
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@danik píše:
@tumpach a kde měli pračku předtím? A vývod z pračky je přímo do odpadu nebo se postaru vypouští do vany či umyvadla,
pračku neměly předtím vůbec
, do vany ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit