Pračka v prostřed místnosti? :D

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4466
28.5.13 18:20

@Ali-Ali pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
28.5.13 18:21
@zolycka píše:
Bud zavoat na pomoc známého nebo příbuzného :nevim: a nebo se nestarat o cizí koupelnu ;)

Asi to tedy nechám holky být, oni na to třeba časem příjdou, opravdu se nebudu hrabat do cizích věcí. Moje pračka a ani koupelna to není, tak co. 8) Díky, už se na to koukám objektivněji, vy mě vždycky dokážete povzbuditi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
28.5.13 18:22
@Ali-Ali píše:
@Žirafátko @tumpach
tak ono zalezi - pokud pan rekl „ja vam to zapojim tady, co?“ a oni na to kyvli, tak to tim asi hasne…
ono mi prijde docela logicke si rict, kam tu pracku chci a ne nechat to na remeslnikovi, kam ho to tak napadne zapojit. a pokud v koupelne je ventil na pracku a v kuchyni ne (zakladatelka pise, ze by si museli koupit prvni novou baterii), tak to tezko mohl vubec dat jinam :nevim:

Máš pravdu, řešít už nebudu, protože to není moje věc, díky za pomoc, l vy dokážete vždy poradit :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
28.5.13 18:35

@tumpach
ja si totiz dokazu zive predstavit svoji babicku - remeslnikum (ktere plati) vsechno odkyve, aby nahodou „neobtezovala“ :roll:
no jo, co clovek nadela, kdovi co v tom veku budem vyvadet my… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
28.5.13 18:39

Nevím, co si představit, že zapojil pračku doprostřed koupelny.
Tak snad někde „starouškové“ pračku měli předtím, tam mají přípojku na vodu a vývod z pračky, ne?
Jen tak někde zapojit pračka snad nejde..
nebo mám blbou představivost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
28.5.13 18:53
@blorchi píše:
Ja bych jim to nechala, vsak oni na to prijdou ;)nemas nahodou kontakt na toho pana co to pripojil, pani vedle v diskusi by se asi hodil :lol: :mrgreen:

Proto jsem sem vlezla :lol:,taky me to napadlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
28.5.13 19:25

Jen doplnim informace - v kuchyni by stacila rozbocka na odpad a na privod body - oboje stoji par korun - odpada meneni baterie ikdyz nevim vcem by to melo pomoci :-) a zvladne to udelat i sikovnejsi chlap - u nas jsem to zvladla skoro sama az na to povolovani :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
28.5.13 20:14
@danik píše:
Nevím, co si představit, že zapojil pračku doprostřed koupelny.
Tak snad někde „starouškové“ pračku měli předtím, tam mají přípojku na vodu a vývod z pračky, ne?
Jen tak někde zapojit pračka snad nejde..
nebo mám blbou představivost :nevim:

nalevo mají vanu, ta zaplnuje celou půlku místnnosti, na boku mají umyvadlo, napravo topení, a vedle topení se nachází pračka a jako skoro v prosteřd místnosti, takže oni mají v podstatě 30-40 cm na projití, fakt dobrý, děda nemůže skoro chodit a babička ta se motá, takže jako nevím, jak tam budou do pračky strkat prádlo a kor z boku plněné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
28.5.13 20:14
@Ifka07 píše:
Jen doplnim informace - v kuchyni by stacila rozbocka na odpad a na privod body - oboje stoji par korun - odpada meneni baterie ikdyz nevim vcem by to melo pomoci :-) a zvladne to udelat i sikovnejsi chlap - u nas jsem to zvladla skoro sama az na to povolovani :-)

on jim řekl že to nejde, al to je blbost, to by mělo jít i na staré baterie ne?, my to máme doma taky, ymčku, jinak nešla a máme starou baterii xx let. :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
28.5.13 20:35

@tumpach a kde měli pračku předtím? A vývod z pračky je přímo do odpadu nebo se postaru vypouští do vany či umyvadla,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
29.5.13 09:04
@danik píše:
@tumpach a kde měli pračku předtím? A vývod z pračky je přímo do odpadu nebo se postaru vypouští do vany či umyvadla,

pračku neměly předtím vůbec :-), do vany :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí